Sajtó

KÖZLEMÉNY

Kedves Látogatóink, Vendégeink, Barátaink,

 az elmúlt hetek eseményei alapján arra a döntésre jutottunk,  ami az egyetlen lehetséges, felelős lépés a jelenlegi helyzetben: 2020. március 14. szombattól az Akvárium Klubot határozatlan időre bezárjuk. A döntés a teljes intézményre vonatkozik.

Tesszük ezt azért, mert azt gondoljuk, hogy a jelenlegi helyzetben csak az összefogás segít, ha mindenki, akinek lehetősége adódik, hozzáteszi a sajátját a közöshöz. Az Akvárium Klub nem biztosíthat teret és lehetőséget a vírus további terjedésének. Az Akvárium Budapest egyik legjelentősebb kulturális-szórakoztató központja, ahol hazai vendégek, turisták és a művészvilág ismert szereplői fordulnak meg hétről hétre. 

A veszélyhelyzet elrendelése óta lemondtuk és átszervezzük új időpontra az összes koncertet, partit és más eseményt, szombattól azonban határozatlan időre a bisztrót és a teraszt is bezárjuk. Ezekben a nehéz napokban, hetekben mindennél fontosabbnak tartjuk a vendégeink és dolgozóink egészségét.

Arra biztatunk, hogy maradjatok otthon! Ezzel tehettek most legtöbbet a magatok, barátaitok, a családotok és mindenki egészségéért. Hiszünk bennetek, és ha mindannyian betartjuk a koronavírus megfékezésére hozott szabályokat, sőt, még annál is többet, remélhetőleg mihamarabb üdvözölhetjük egymást újra kedvenc helyünkön, az Akvárium Klubban.

 Vigyázzatok magatokra és egymásra!
Hamarosan találkozunk!
Az Akvárium Klub csapata
❤️

 #maradjotthon #stayathome #weloveyou

——————————————————

Kedves Kolléga!

Az Akvárium Klub sajtóközleményeit és jogtiszta fotóit az alábbi menüpontokra kattintva találod . Ha plusz információra vagy konkrét fotókra lenne szükséged, keress minket nyugodtan az alábbi ív segítségével.

Sajtóakkreditációra (fotós is) korlátozott számban van lehetőség, és minden esetben egyedi elbírálás alá esik. Sajtóakkreditációt kizárólag sajtóorgánumok munkatársai számára tudunk biztosítani, feltétele az előzetes megjelenés.

Fotókredit: Akvárium Klub/Fotós neve

Letölthető fotók Letölthető sajtóanyagok

Segíthetünk?