Gyakran Ismételt Kérdések

A teraszon 125 asztallal várunk benneteket, azonban foglalást sajnos nem áll módunkban felvenni.

Mivel tudom gyorsítani a belépést?

Érdemes előkészíteni táskádat, személyidet vagy más okmányodat és a megvásárolt jegyedet, melyen jól olvasható a vonalkód vagy a QR kód.

Van karszalag? Hol kell beváltani a jegyem?

Igen, természetesen van karszalag, melyet a helyszínen a kapunyitás előtt 30 perccel, illetve a rendezvény ideje alatt tudsz beváltani a bejáratoknál. A gördülékeny belépés érdekében, kérünk előre készítsd elő a jegyedet, a QR kódot pedig jól láthatóan nyisd meg a telefonodon.

A megvásárolt koncertjegyem érvényes a koncert utáni bulira?

Sajnos nem, a koncertjegyeddel a koncert utáni bulin nem tudsz résztvenni automatikusan. Minden esetben külön belépőjegyet kell váltanod.

Ha eltűnt a telefonod, kulcsod, személyid stb., kérjük írj az [email protected] e-mail címre és kollégáink segítenek neked a továbbiakban.

 • Az Akvárium Klub akadálymentesített, kérjük, az Erzsébet téren található liftet vegyék igénybe mozgássérült látogatóink
 • Kerekesszékes vendégeink számára a koncerten való részvétel ingyenes, ugyanakkor a helyszín adottságai miatt két kerekesszékes vendég számára tudjuk biztosítani a belépést, jegyet pedig csak a kísérőnek kell váltani. Akadálymentes bejutás érdekében javasoljuk a Nagyhall-os koncertek esetében a VIP jegy megvásárlását. Rendezvényeinkre limitált számban (2 fő) tudunk kerekesszékes vendégeket fogadni, így mindenképpen előzetesen vedd fel a kapcsolatot az [email protected] email címen.
 • A NagyHallban csak a VIP erkély akadálymentesített

Hol tudok jegyet venni?

Jegyet az Akvárium Klub jegypénztárában, vagy online tudsz vásárolni.

Sold out rendezvény esetén javasoljuk, hogy a Ticketswap rendszerén keresztül (www.ticketswap.hu) keress jegyet vagy értékesítsd tovább biztonságosan már meglévő jegyedet.

Jegypénztár nyitvatartás

HÉTFŐ – SZERDA: ZÁRVA
CSÜTÖRTÖK, PÉNTEK 16:00 – 20:00
SZOMBAT 15:00 – 20:00
VASÁRNAP: ZÁRVA

illetve programnapokon a programok zárásáig.

Általános jegyinformációk

 • Jegyedet (online vócseredet) a bejáratnál karszalagra cseréljük.
 • Online vócseredet nem muszáj kinyomtatni, telefonról elég bemutatni a QR kódot

Utalványok

Utalványokkal személyesen az Akvárium Klub jegypénztáránál tudsz fizetni. Elfogadunk bankkártyát, SZÉP Kártyát és Erzsébet utalványt is.

Jegy helpdesk

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, kérjük, írj a [email protected] email címre.

Ha jegyárusító partnerünktől vásároltad jegyedet, kérjük, probléma esetén velük lépj először kapcsolatba.

Jegytípusok 

Normál jegy
VIP jegy

Mit tartalmaz a VIP jegy?

 • jó rálátás a színpadra a VIP karzatról
 • külön italpult
 • külön mosdó
 • gyorsított beléptetés
 • kényelmes fotelek/kanapék

Nem találom a jegyemet! Mit tegyek?

Először ellenőrizd a következőket:

1) Nézd meg, hogy biztos abban az email fiókodban keresed-e, amit a vásárláskor megadtál

2) Ellenőrizd email főkód SPAM mappáját is, hátha előzőleg oda küldte a rendszer. Amennyiben még mindig nem találod a jegyed írj nekünk a [email protected] címre és segítünk. Ezekre, a vásárláskor megadott adatokra van szükségünk: melyik koncertre vásároltál jegyet, koncert dátuma, vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, tranzakció dátuma és ideje. Felhívjuk figyelmedet, hogy ügyfélszolgálatunk 3 napos válaszadási idővel működik. 

 • A látogatók készíthetnek az Akvárium Klubban hang- és képfelvételt, de koncertekről, programokról kép- és hangfelvétel csak előzetes írásos beleegyezéssel készíthető.
 • A látogatókról kép- és hangfelvételek készülhetnek és kerülhetnek felhasználásra.
 • 5 éves kor alatt ingyenes a belépés jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében
 • 16 év alatti vendégek (16. életévüket még be nem töltöttek) belépőjeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt kísérettel léphetnek be a rendezvényekre vagy szülő által meghatalmazott, jeggyel rendelkező nagykorú kíséretében látogathatják. A szülői meghatalmazást IDE KATTINTVA tudod letölteni.
 • 16 év feletti vendégek (16. életévüket már betöltöttek) belépőjeggyel és akár felnőtt kíséret nélkül is beléphetnek.
 • 18 év alatti vendégek (18. életévüket még be nem töltöttek) esetében a helyszíni jegykezelés során megkülönböztető színnel ellátott karszalag felhelyezésére kerül sor – melynek megállapításához az életkort igazoló okmány (személyi igazolvány vagy útlevél) felmutatására van szükség.
 • Kizárólag 18 éven felüliek léphetnek be minden olyan eseményre, ami 22:00 óra után kezdődik

Továbbiakban a sérült karszalag érvénytelen, illetve a megkülönböztető belépő eltávolítása is szigorúan tilos.

Az Akvárium kutyabarát hely, kedvencedet és téged is nagy szeretettel várunk!

 

Az Akvárium Klub területére a nem hozhatod be az Akvárium Klub területén kívül vásárolt italokat, élelmiszereket.

Tilos az Akvárium Klub területére kábítószert, pirotechnikai eszközt, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, graffiti készítésére alkalmas eszközöket, festékszóró sprayt és filctollakat, továbbá lőfegyvert, kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, fémláncot, dobócsillagot, csúzlit, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt bevinni.

Ruhatár

Az Akvárium Klub egyes termeibe (NagyHall, KisHall, VOLT Lokál) kabáttal, táskával, esernyővel NEM lehet bemenni, ezért ezeket a tárgyakat a ruhatárba kell betenni.

Rendkívül fontos számunkra, hogy működésünkkel minél kisebb mértékben szennyezzük környezetünket, így az egyszer használatos műanyagpoharainkat repohárra cseréltük. 

A repohár rendszer működésének menete:

 • Az első italvásárlásod alkalmával egy egyszeri, 390 Forintos repohár használati díjat számolunk fel
 • Ezt követően bármelyik pultunkban tisztára tudod cserélni a poharadat és új italt kérni bele, majd az este végén, ha nem szeretnéd hazavinni, egy Akvárium Klubos tokent kapsz cserébe
 • Tartsd meg a tokent, legközelebb hozd magaddal, hogy ezúttal már díjmentesen kiválthasd a repoharad

A repohár pénzre való visszaváltására nincsen lehetőség.

 • A kabátokban, csomagokban elhelyezett értékekért felelősséget nem vállalunk! Felelősséget csak az egyedi sorszámmal ellátott kabátokért, csomagokért vállalunk, maximum 25.000 Ft értékben.
 • A ruhatár bilétát gondosan őrizd meg, mert azért cserébe tudod visszakapni az értékeidet. Amennyiben elhagyod a bilétát, úgy újragyártási díjat számolunk fel.
 • Elveszett ruhatárjegy esetén kabátod, csomagod a rendezvény végén veheted át azonosítást követően, jegyzőkönyv ellenében. Más által kivett kabát és csomag miatt a ruhatár felelősségre nem vonható!
 • A ruhatárban felejtett tárgyakat a rendezvénytől számított 30 napig tudjuk tárolni, ennek lejáratát követően nem áll módunkban megőrizni őket.