Gyakran Ismételt Kérdések

Ha eltűnt a telefonod, kulcsod, személyid stb., kérjük írj az info@akvariumklub.hu e-mail címre és kollégáink segítenek neked a továbbiakban.

Az Akvárium Klub területére a nem hozhatod be az Akvárium Klub területén kívül vásárolt italokat, élelmiszereket.

Tilos az Akvárium Klub területére kábítószert, pirotechnikai eszközt, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, graffiti készítésére alkalmas eszközöket, festékszóró sprayt és filctollakat, továbbá lőfegyvert, kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, fémláncot, dobócsillagot, csúzlit, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt bevinni.

Ruhatár

Az Akvárium Klub egyes termeibe (NagyHall, KisHall, VOLT Lokál) kabáttal, táskával, esernyővel nem lehet bemenni, ezért ezeket a tárgyakat a ruhatárba kell betenni.

Hol tudok jegyet venni?

Jegyet az Akvárium Klub jegypénztárában vagy online tudsz vásárolni.

 

Jegypénztár

A helyszíni jegypénztár minden nap 12 órától 20 óráig tart nyitva. Koncertnapokon 20 óra után is üzemel, de 20 óra után már csak az aznapi programra lehet jegyet váltani.

 

Általános jegyinformációk

  • Jegyedet (online vócseredet) a bejáratnál karszalagra cseréljük.
  • Online vócseredet nem muszáj kinyomtatni, telefonról elég bemutatni a QR kódot

 

Utalványok

Utalványokkal az Akvárium Klub jegypénztáránál tudsz személyesen fizetni. Elfogadunk bankkártyát, SZÉP Kártyát és Erzsébet utalványt is.

 

Jegy helpdesk

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, kérjük, írj a jegy@akvariumklub.hu email címre.

Ha jegyárusító partnerünktől vásároltad jegyedet, kérjük, probléma esetén velük lépj először kapcsolatba.

 

Jegytípusok 

Normál jegy

VIP jegy

 

 

  • 10 éves kor alatt ingyenes a belépés, jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében
  • 10 és 18 év között felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel lehet belépni
  • 18 éves kor felett érvényes jeggyel látogathatóak a rendezvények
  • Kizárólag tizennyolc éven felüliek léphetnek be az elektronikus zenei programokra, valamint minden olyan programra, amely 23 óra után ér véget
  • Felnőtt kísérettel egy rendezvényre maximum három fő tizennyolc év alatti Látogató léphet be.
  • A látogatók készíthetnek az Akvárium Klubban hang- és képfelvételt, de koncertekről, programokról kép- és hangfelvétel csak előzetes írásos beleegyezéssel készíthető.
  • A látogatókról kép- és hangfelvételek készülhetnek és kerülhetnek felhasználásra.

Az Akvárium kutyabarát hely, kedvencedet friss vízzel várjuk a bisztróban mindennap 12-17 óra között, a teraszon nyitvatartási időben végig.