Gyakran Ismételt Kérdések

A jelenlegi járványügyi intézkedések mellett milyen feltételekkel vehetek részt az Akvárium Klub rendezvényein?

A kormány rendelete alapján zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.

A belépés két módon lehetséges:
-Érvényes védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával
-EESZT telefonos alkalmazáson belüli védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával

A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást, sem negatív PCR tesztet (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).

Szeretnénk látogatóink figyelmét felhívni arra, hogy a jogszabályokat nem mi határozzuk meg, azonban azokat kötelesek vagyunk betartani.
Kérjük, csak akkor vásárolj belépőjegyet, amennyiben a rendezvényre történő belépéskor ezekkel rendelkezni fogsz. Ezek hiányában, illetve a szükséges igazolások/igazolványok érvényességi idejének lejárta esetén a szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést és kizárja a jegy, termék, szolgáltatás visszatérítését.

A védettségi igazolásokról bővebb információt ezen a linken találhattok.

Kiskorúak részt vehetnek zenés-táncos rendezvényen?

„(2) A zenés, táncos rendezvény helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.”

Ennek értelmében koncertjeinket kiskorúak is látogathatják, érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében. Egy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt egy oltással nem rendelkező kiskorút, vagy maximum három fő oltással rendelkező 18 éven aluli látogatót kísérhet be a rendezvényekre.

A 22 óra után kezdődő rendezvényeinken kizárólag 18 éven felüli, védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatóink vehetnek részt.

Védettségi igazolással rendelkező külföldi látogatók is részt vehetnek az Akvárium Klub rendezvényein?


A hatályos jogszabályoknak megfelelően zenés-táncos rendezvényeken a felsorolt országok által kibocsátott védettségi igazolással rendelkező külföldi állampolgárok vehetnek részt. A járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendelet 19/A. § szerinti, az egyes érintett államok Magyarország által elfogadott védettségi igazolásainak országait és mintáit a lenti linken találjátok. A szabályok szerint PCR tesztet sajnos nem tudunk elfogadni.

Az igazolások az adott országból származó igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt tudjuk elfogadni.

https://kormany.hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/vedettsegi-igazolasok

2021. július 1-től nem magyar állampolgárok vagy magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok esetében elfogadunk uniós digitális Covid-igazolást is az oltottságról vagy átesettségről.

A teraszon 125 asztallal várunk benneteket, azonban foglalást sajnos nem áll módunkban felvenni.

Ha eltűnt a telefonod, kulcsod, személyid stb., kérjük írj az info@akvariumklub.hu e-mail címre és kollégáink segítenek neked a továbbiakban.

A kabátokban, csomagokban elhelyezett értékekért felelősséget nem vállalunk! Felelősséget csak az egyedi sorszámmal ellátott kabátokért, csomagokért vállalunk, maximum 25.000 Ft értékben.

Elveszett ruhatárjegy esetén kabátod, csomagod a rendezvény végén veheted át azonosítást követően, jegyzőkönyv ellenében. Más által kivett kabát és csomag miatt a ruhatár felelősségre nem vonható!

Az Akvárium Klub területére a nem hozhatod be az Akvárium Klub területén kívül vásárolt italokat, élelmiszereket.

Tilos az Akvárium Klub területére kábítószert, pirotechnikai eszközt, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, graffiti készítésére alkalmas eszközöket, festékszóró sprayt és filctollakat, továbbá lőfegyvert, kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, fémláncot, dobócsillagot, csúzlit, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt bevinni.

Ruhatár

Az Akvárium Klub egyes termeibe (NagyHall, KisHall, VOLT Lokál) kabáttal, táskával, esernyővel NEM lehet bemenni, ezért ezeket a tárgyakat a ruhatárba kell betenni.

Hol tudok jegyet venni?

Jegyet az Akvárium Klub jegypénztárában vagy online tudsz vásárolni.

 

Jegypénztár

A helyszíni jegypénztár nyitvatartása:
ÁTMENETILEG ZÁRVA

 

Általános jegyinformációk

 • Jegyedet (online vócseredet) a bejáratnál karszalagra cseréljük.
 • Online vócseredet nem muszáj kinyomtatni, telefonról elég bemutatni a QR kódot

 

Utalványok

Utalványokkal személyesen az Akvárium Klub jegypénztáránál tudsz fizetni. Elfogadunk bankkártyát, SZÉP Kártyát és Erzsébet utalványt is.
Online OTP Szép kártya szabadidő zsebéből van lehetőség jegyet vásárolni.

 

Jegy helpdesk

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, kérjük, írj a jegy@akvariumklub.hu email címre.

Ha jegyárusító partnerünktől vásároltad jegyedet, kérjük, probléma esetén velük lépj először kapcsolatba.

 

Jegytípusok 

Normál jegy
VIP jegy

 

Mit tartalmaz a VIP jegy:

jó rálátás a színpadra a VIP karzatról

 • külön italpult
 • külön mosdó
 • gyorsított beléptetés
 • kényelmes fotelek/kanapék
 • 10 éves kor alatt ingyenes a belépés, jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében
 • 10 és 18 éves kor közötti látogatóink jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be
 • 18 éves kor felett érvényes jeggyel látogathatóak a koncertek
 • Kizárólag tizennyolc éven felüliek léphetnek be minden olyan eseményre, ami 22:00 után kezdődik
 • A látogatók készíthetnek az Akvárium Klubban hang- és képfelvételt, de koncertekről, programokról kép- és hangfelvétel csak előzetes írásos beleegyezéssel készíthető.
 • A látogatókról kép- és hangfelvételek készülhetnek és kerülhetnek felhasználásra.

Az Akvárium kutyabarát hely, kedvencedet friss vízzel várjuk a bisztróban mindennap 12-17 óra között, a teraszon nyitvatartási időben végig.

 

 • Az Akvárium Klub akadálymentesített, kérjük, az Erzsébet téren található liftet vegyék igénybe mozgássérült látogatóink
 • A NagyHall-ban csak a VIP erkély akadálymentesített, további információk: info@akvariumklub.hu