Szept.

22.

csütörtök

Szept.

22.

csütörtök

Techno Yoga // season opening

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall
Jegytípusok

Techno Yoga // season opening

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall

Vágd magad zen-be, techno-ra!
TECHNO YOGA SEASON OPENING

Techno Yoga instructor: Tauber Kinga
Dj: Sabira

18:00 – 19:00 érkezés, neon testfestés, öltözés
19:00 – 20:00 Neon Techno Yoga kezdés UV fényekkel, dj-vel
20:00 – 20:30 Meditáció
20:30 – 21:00 zárás

Egy buli, egy élmény, egy új dolog, amiből te sem maradhatsz ki! Buli, jóga együtt?! IGEN! Megszokott minőség, és szuper hangulat! Jógázz elektronikus zenére, jógázz techno-ra!

Szeptemberben az újrakezdés energiáját fogjuk erősíteni bennetek, hogy megújult erővel és energiával tudjatok előrehaladni az életetekben.

Jógaszőnyeget hozzatok magatokkal!
Edzés után lesz 30 perces meditáció, amire mindenképp hozzatok magatokkal pulóvert!

A rendezvény támogatója az Amino Vibe, akik frissítő kollagénes itallal kínálnak meg titeket, illetve a Prana Design, akik kényelmes jógapárnákat mutatnak be nektek.

Namasté

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok