Dec.

27.

szerda

Dec.

27.

szerda

Shake it – #bp

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Shake it – #bp

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18

A felejthetetlen Budapest Parkos nyár után a klubszezonra új otthonra leltünk és elhozzuk Nektek az az elmúlt 30 év és napjaink legnagyobb r’n’b, hip-hop, latin és funky slágereit, hogy önfeledten rázzuk reggelig a két ünnep között!

Kedvenc előadóink Shakira, Tyga, Rihanna, Becky G, Bad Bunny, Eminem, a Black Eyed Peas és még rengetegen gondoskodnak majd arról, hogy végig bírd a táncot! Tarts velünk, találkozunk az Akvárium Klubban!

Jegyek:
Early Bird jegy: 2500 Ft
Elővetéles jegy: 3000 Ft
Normál jegy: 3500 Ft
Napi jegy / Helyszíni Jegy: 4000 Ft

Face & Dress Control!

Korhatár: 18+

After the unforgettable summer of Budapest Park, we have found a new home for the club season and we’re bringing you again the biggest r’n’b, hip-hop, latin and funky hits from the past 30 years and nowdays, so you can shake it with us till the morning during your Christmas Holiday!
Your favorite artists Shakira, Tyga, Rihanna, Bad Bunny, Eminem, The Black Eyed Peas and many more will make sure you can dance all the way through! Shake with us, see you at the Akvárium Klub!

Tickets:
Early Bird: 2500 HUF
Pre-Sale: 3000 HUF
Normal: 3500 HUF
On-Site: 4000 HUF

Entrance: 18+

Face & Dress Control!

#shakeitparty #rnbmusic #hiphopmusic #latinmusic

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok