Jún.

07.

kedd

Jún.

07.

kedd

Rare Americans, support: GranCanada

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Rare Americans, support: GranCanada

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A Rare Americans egy indie banda, amit egy testvérpár, James és Jared Priestner alapított 2018-ban, egy karibi kirándulás alkalmával.

Eddig három albumuk jelent meg, legismertebb daluk a ‘Brittle Bones Nicky’, amit már több, mint 60 millióan hallgattak meg világszerte. 

A zenekar egyébként még három taggal bővült, a gitároknál Lubo Ivan és Jan Cajka, a dobog mögött pedig Duran Ritz foglal helyet.

A Rare Americans érdekessége, hogy dalaikhoz animációs videoklipeket készítenek, ami olyan szinten profi, hogy arra nem nagyon találni szavakat. Ezek a videók természetesen hamar meg is hozták a zenekarnak az ismertséget, bekerültek a Billboard TOP 100-as album listájába, több, mint 250 millióan streamelték már a dalaikat és több, mint 1 millió követőt gyűjtöttek a közösségi médiában.

Találkozzunk 2022. június 7-én az Akvárium Klubban és táncoljunk egy hatalmasat a Rare Americans koncertjén!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok