2022. Ápr.

25.

hétfő

2022. Ápr.

25.

hétfő

ÚJ DÁTUM! Motorama

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

ÚJ DÁTUM! Motorama

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Sziasztok,

A jelenlegi helyzet miatt a Motorama teljes európai turnéja halasztásra kerül, így a 2021.12.03-ra tervezett Akvárium Klubos koncert 2022.04.25-én kerül megrendezésre!

A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra!

Tartsd meg a jegyed, számítunk Rád az új időpontban is.

Amennyiben mégsem érnél rá, a megvásárolt jegyed a mai naptól számított 30 napon belül visszaváltjuk. A megvásárolt belépők visszaváltásával kapcsolatban kérjük, írj emailt a jegy@akvariumklub.hu email címre legkésőbb november 7-ig!

Köszönjük,
Akvárium Klub szervezők

Az orosz poszt-punk zenekar, a Motorama érkezik hozzánk az Akvárium Klubba  2021. december 3-án. A zenekar 2005-ben alakult, és Oroszország mellett nem csak Európában, de Latin-Amerikában és Ázsiában is nagy népszerűségnek örvendtek. Ötödik albumuk Many Nights címmel még 2018 szeptemberében jelent meg, 2020 elején pedig saját kiadót indítottak I’m home records néven.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok