Szept.

24.

szombat

Szept.

24.

szombat

Mild Orange

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Mild Orange

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A Mild Orange egy négytagú indie-pop-rock banda Új-Zélandról.

A zenekart négy barát alkotja, Josh Mehrtens, Josh Reid, Tom Kelk és Jack Ferguson, akik egyébként az Otago-i Egyetemen ismerkedtek meg.

A Mild Orange 2018-ban robbant be a köztudatba, amikor a “Some Feeling” daluk 20 milliós nézettséget ért el a YouTube-on, majd a debütáló albumuk, a “Foreplay” 80 milliós streamig jutott.

Az együttes új albuma a zenekar nevével megegyező “Mild Orange” 2020. május 29-én jelent meg. Ezen a lemezen szerepelt a “Freak In Me” dal is, mely 2,5 milliós megtekintésig menetelt a YouTube-on.

A produceri és keverési munkálatokat kezdetek óta a frontember Josh Mehrtens végzi. A második albumot például a gitáros Josh Reid családjának telkén, illetve Mehrtens szüleinél rögzítették.

A csapat harmadik albumának munkálatai már egy ideje elkezdődtek, így hamarosan azt is hallhatja majd a nagyközönség.

A Mild Orange most először, 2022. szeptember 24-én végre az Akvárium Klubba is ellátogat!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok