Szept.

24.

szombat

Szept.

24.

szombat

Mild Orange (NZ), vendég: Brenka

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Mild Orange (NZ), vendég: Brenka

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A világ talán legelszigeteltebb országából, Új-Zélandról indult a Mild Orange zenekar, de mára már egy világ ismeri a nevüket.

Mióta debütált az első albumuk (‘Foreplay’), megállíthatatlan a csapat, akik mára már több, mint 120 millió streamet gyűjtöttek össze világszerte. Világkörüli turnéra indultak, ahol érintették Párizstól kezdve, New Yorkon át Londont és még megannyi fantasztikus helyszínt.

Jelenleg Londonban állomásozik a Mild Orange, nem rég jelent meg harmadik albumuk, a ‘Looking For Space’, amit a Rolling Stone a zenekar eddigi legjobbjának tart. Természetesen a lemezzel ismét turnéra indul a csapat, amivel szeptember 24-én érintik hazánkat is.

A banda tökéletesen megtalálta az összhangot a szerelem, az élet és a csodás pillanatok között, nem véletlen, hogy a Billboard így emlegeti őket: a zenekar, akik egy új szintre emelték a nosztalgikus zene fogalmát.

Vendég: Brenka

MILD ORANGE

BRENKA

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok