Okt.

19.

szombat

Okt.

19.

szombat

Isolation Budapest – Jake Bugg, Seun Kuti & Egypt 80, Deki Alem and more

Kapunyitás: 16:45

Akvárium Klub
Jegytípusok

Isolation Budapest – Jake Bugg, Seun Kuti & Egypt 80, Deki Alem and more

Kapunyitás: 16:45

Akvárium Klub

Szintet lép az Isolation Budapest!

Jake Bugg, Seun Kuti & Egypt 80, Deki Alem, Clap Your Hands Say Yeah (Piano & Voice), Lord Apex és Elias B. Ronnenfelt & Gabriel Ferrandini zenei projektje is az első körben bejelentett nevek között.

Az Isolation Budapest egyedülálló zenei filozófiája 2024-ben is magáért beszél, a radar alatt mozgó és izgalmas nemzetközi, hazai előadóknak ad teret, sőt a most harmadjára megrendezésre kerülő fesztivál 2024-es zenei kínálatát tekintve szintet lépett a korábbi évekhez képest. A Liszt Ünnep és az Akvárium Klub által közösen bemutatott fesztivál első bejelentett nevei között ott van a 2010-es évek egyik legkiemelkedőbb angol dalszerzője Jake Bugg, az afrobeat úttörő, Fela Kuti legfiatalabb fia Seun Kuti, aki édesapja zenekarával, az Egypt 80-vel érkezik majd Isolation Budapestre, vagy az egykoron David Bowie-t is a rajongói közt tudó Clap Your Hands Say Yeah, aki egy intim ‘piano & voice’ szólókoncertet ad majd az Akvárium Klubban. Az első nevek között szerepel Elias B. Ronnenfelt és Gabriel Ferrandini közös projektje is, ami igazi kuriózumnak számít, hiszen kritikusok által elismert dán Iceage énekese és Portugália egyik legsokszínűbb dobosa eddig csak egy közös koncertet adott öt évvel ezelőtt Madeirán. Akkor Elias B. Ronnenfelt énekelt, szavalt és harmonikán játszott, míg Ferrandini különböző ütőshangszereken kísérte. Az Isolation Budapesten tehát kiderül, milyen irányba fejlődött az elmúlt öt évben kettejük művészete. A KisHallban ad koncertet Lord Apex, akinek a zenéje az egyik legjobb dolog, ami a 2020-as évek brit hip-hop kultúrájában történt. A londoni előadó 2022-ben az amerikai hip-hop nagyágyúival koncertezett, Freddie Gibbs, Action Bronson és Earl Sweatshirt & The Alchemist is elvitte magával turnézni Lord Apexet. A fesztivál egyik legenergikusabb koncertjét pedig Deki Alem-től várhatjuk, akik a drum & bass, a dance, a grunge és a hip-hop stíluselemeinek felhasználásával új utakat nyitnak az alternatív zenében. Modern zenei felfogásuk Damon Albarn-nak is feltűnt, így rögtön az első kislemezük megjelenése után közös turnén találták magukat a Gorillaz-zal. Az Isolation Budapest line-up-ja ezzel még közel sem teljes, hamarosan újabb neveket jelent majd be a fesztivál.

Jake Bugg

Seun Kuti & Egypt 80

Deki Alem

Clap Your Hands Say Yeah (Piano & Voice)

Lord Apex

Elias B. Ronnenfelt & Gabriel Ferrandini zenei projektje

 

Helyszín

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok