Márc.

23.

szombat

Márc.

23.

szombat

HUNDRED SINS: Angyalok és Démonok /vendég: Beatrick x Co Lee x Miller David

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

HUNDRED SINS: Angyalok és Démonok /vendég: Beatrick x Co Lee x Miller David

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

„Az angyalok teremtett, de a jövőt tekintve örökké létező, megsemmisíthetetlen, természetfeletti, szellemi lények, akik személyiséggel, vagyis intelligenciával, a beszédre való képességgel, érzelmekkel, akarattal és öntudattal rendelkeznek; szellemi testük van, képesek testben megjelenni a földi szférában, és így részt venni földi eseményekben.
A démonok pedig bukott angyalok, akik “vétkeztek”, olyan angyalok, akiket kiűztek a mennyországból, büntetésük pedig többek között az lett, hogy soha többé nem ölthetnek emberi testet.”
Ezen az estén az angyalok és démonok gyűlnek össze, hogy közösen terheljék túl a füleket, szemeket és lelkeket.

Démonok: Hundred Sins & Friends

A titokzatos Hundred Sins zenei stílusát az experimental, bass heavy és túlszaturált szavakkal lehet jellemezni. EDM múltjának köszönhetően a zenéin megfigyelhetőek a trance-dubstep stílusjegyek amik nagyban meghatározzák a hangzását.

A maszk mögé rejtőző fiatal producer és karcos, punk attitűdöt sugárzó elektronikus hangzása megkerülhetetlen tényezője lett az új generációnak. Olyan előadókkal dolgozott együtt a közelmúltban, mint Beton.Hofi, AKC Misi, ajsa luna, Lil Frakk vagy éppen Azahriah, de csinált zenét divatmárkának, a Klipszemlének és szerepelt a Dalfutárban 2023-as évadában is.

Zenekarával és barátaival kiegészülve érkezik az Akvárium Nagyhall színpadára.

Angyalok: BEATRICK X CO LEE X MILLER DAVID – EXCLUSIVE LIVE SHOW

Hundred Sins előtt a srácok lesznek a felelősek a hangulatért, ahol egy exkluzív live show keretein belül egyszerre hárman veszik be a színpadot, megünnepelve a ‘SZENTHÁROMSÁG’ kislemezük megjelenését. Az ‘ANGYAL’, ‘SZELLEM’, valamint a legfrissebb ‘VÁROS’ kiadása után tehát most találkozhattok először és utoljára a trioval együtt élőben, így ez valami olyasmi lesz, amit semmi esetre sem szabad kihagyni.
BEATRICK (DJ)
CO LEE LIVE (RAP, VOCALS)
MILLER DAVID LIVE (VOCALS)

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok