Mar.

23.

Saturday

Mar.

23.

Saturday

HUNDRED SINS: Angyalok és Démonok / vendég: Beatrick x Co Lee x Miller David

Kapunyitás: 19:30

Main Hall

Tickets are subject to a 6% administration fee, but a minimum of 300 HUF applies.

Ticket types

HUNDRED SINS: Angyalok és Démonok / vendég: Beatrick x Co Lee x Miller David

Kapunyitás: 19:30

Main Hall

“Az angyalok teremtett, de a jövőt tekintve örökké létező, megsemmisíthetetlen, természetfeletti, szellemi lények, akik személyiséggel, vagyis intelligenciával, a beszédre való képességgel, érzelmekkel, akarattal és öntudattal rendelkeznek; szellemi testük van, képesek testben megjelenni a földi szférában, és így részt venni földi eseményekben.
A démonok pedig bukott angyalok, akik “vétkeztek”, olyan angyalok, akiket kiűztek a mennyországból, büntetésük pedig többek között az lett, hogy soha többé nem ölthetnek emberi testet.”
Ezen az estén az angyalok és démonok gyűlnek össze, hogy közösen terheljék túl a füleket, szemeket és lelkeket.

Démonok:
Hundred Sins & Friends
A titokzatos Hundred Sins zenei stílusát az experimental, bass heavy és túlszaturált szavakkal lehet jellemezni. EDM múltjának köszönhetően a zenéin megfigyelhetőek a trance-dubstep stílusjegyek amik nagyban meghatározzák a hangzását.
A maszk mögé rejtőző fiatal producer és karcos, punk attitűdöt sugárzó elektronikus hangzása megkerülhetetlen tényezője lett az új generációnak. Olyan előadókkal dolgozott együtt a közelmúltban, mint Beton.Hofi, AKC Misi, ajsa luna, Lil Frakk vagy éppen Azariah, de csinált zenét divatmárkának, a Klipszemlének és szerepelt a Dalfuárban 2023-as évadában is.
Zenekarával és barátaival kiegészülve érkezik az Akvárium Nagyhall színpadára.

Angyalok:
BEATRICK X CO LEE X MILLER DAVID – EXCLUSIVE LIVE SHOW
Hundred Sins előtt a srácok lesznek a felelősek a hangulatért, ahol egy exkluzív live show keretein belül egyszerre hárman veszik be a színpadot, megünnepelve a ‘SZENTHÁROMSÁG’ kislemezük megjelenését. Az ‘ANGYAL’, ‘SZELLEM’, valamint a legfrissebb ‘VÁROS’ kiadása után tehát most találkozhattok először és utoljára a trioval együtt élőben, így ez valami olyasmi lesz, amit semmi esetre sem szabad kihagyni.
BEATRICK (DJ)
CO LEE LIVE (RAP, VOCALS)
MILLER DAVID LIVE (VOCALS)

Venue

Main Hall

Beyond its elegant and attractive design, the club’s main hall features a unique sound system and optionally configurable spatial elements. The Main Hall is the perfect venue for professional stage productions, fashion shows, major concerts, conferences, seated and gala events as well as car shows. Its unique sound system and sound insulation makes the Main Hall of Akvárium Klub one of the best concert halls in the city. The concert hall can be utilized without a sound limit!

Restaurant

Cloakroom

Easily accessible

Smoking is allowed in designated open-air spaces

Cocktail bar

Parking lot

Bicycle parking rack in public space

Free Wifi

Tickets are subject to a 6% administration fee, but a minimum of 300 HUF applies.

Ticket types