Nov.

07.

vasárnap

Nov.

07.

vasárnap

Hang Massive – Great Bliss World Tour

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Hang Massive – Great Bliss World Tour

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Sziasztok,
A jelenlegi helyzet miatt a Hang Massive Akvárium Klubos koncertjét elhalasztottuk 2021.11.07-ra. A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.
Tartsd meg a jegyed, számítunk Rád az új időpontban is.
Amennyiben mégsem szeretnél jönni, a megvásárolt jegyed a mai naptól számított 30 napon belül visszaváltjuk. A megvásárolt belépők visszaváltásával kapcsolatban kérjük, írj emailt a jegy@akvariumklub.hu email címre legkésőbb november 19-ig!
Köszönjük,
Akvárium Klub szervezők
🎶Gyere és engedd, hogy magával ragadjon a Hang Massive Great Bliss műsorának elbűvölő, álombeli hang- és látványvilága!
 
A tavalyi, hihetetlenül sikeres Luminous Emptiness turné után a Hang Massive visszatér Európába, hogy bemutassa legújabb élőzenei élményét, amelyből árad a formációra jellemző nyitottság és egység. Az előadás a „hang” nyugtató, akusztikus hangzását, ami a zenekar védjegyévé vált, eksztatikus ritmusokkal ötvözi, hogy garantáltan áttáncold az éjszakát.
 
A Hang Massive rajongótábora egyedülálló a világon. Nekik köszönhetően a koncertek a pozitív energia és szeretet különleges, átalakító erejű élményévé válnak. Vedd meg a jegyed most, és érezz rá te is a hangulatra!
 
✨VIP élmény ✨
Szeretnél Danny és Markus társaságában, meghitt körülmények közt beszélgetni a backstage-ben a zenéről és a turnéról?
 
A Hang Massive most, korlátozott ideig egy különleges élmény lehetőségét kínálja rajongóinak, mely az alábbiakat foglalja magába:
✧ a buli előtt együtt lóghatsz a zenekarral;
✧ kipróbálhatod a handpan hangszert;
✧ VIP merchandise csomag dedikált CD-vel és turné poszterrel;
✧ külön beléptetés a koncertre;
✧ nagyfelbontású fotók és szelfik;
✧ VIP ülőhelyek a koncerten

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok