Nov.

20.

vasárnap

Nov.

20.

vasárnap

Hang Massive – Délutáni ráadás koncert – The Sound of Light and Colour Tour

Kapunyitás: 14:00

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Hang Massive – Délutáni ráadás koncert – The Sound of Light and Colour Tour

Kapunyitás: 14:00

Nagyhall

EXTRA ELŐADÁS!

Gyere és engedd, hogy magával ragadjon a Hang Massive The Sound of Light and Colour műsorának elbűvölő, álombeli hang- és látványvilága!

A tavalyi, hihetetlenül sikeres Luminous Emptiness turné után a Hang Massive visszatér Európába, hogy bemutassa legújabb élőzenei élményét, amelyből árad a formációra jellemző nyitottság és egység. Az előadás a „hang” nyugtató, akusztikus hangzását, ami a zenekar védjegyévé vált, eksztatikus ritmusokkal ötvözi, hogy garantáltan áttáncold az éjszakát.

A Hang Massive rajongótábora egyedülálló a világon. Nekik köszönhetően a koncertek a pozitív energia és szeretet különleges, átalakító erejű élményévé válnak. Vedd meg a jegyed most, és érezz rá te is a hangulatra!

VIP élmény

Szeretnél Danny és Markus társaságában, meghitt körülmények közt beszélgetni a backstage-ben a zenéről és a turnéról?

A Hang Massive most, korlátozott ideig egy különleges élmény lehetőségét kínálja rajongóinak, mely az alábbiakat foglalja magába:
– a buli előtt együtt lóghatsz a zenekarral;
– kipróbálhatod a handpan hangszert;
– VIP merchandise csomag dedikált CD-vel és turné poszterrel;
– külön beléptetés a koncertre;
– nagyfelbontású fotók és szelfik;
– VIP ülőhelyek a koncerten

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok