Okt.

18.

péntek

Okt.

18.

péntek

Erik Sumo Band – Mount Fuji lemezbemutató koncert

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Erik Sumo Band – Mount Fuji lemezbemutató koncert

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Nyolc év után először jelentkezik nagylemezzel Erik Sumo, azaz Tövisházi Ambrus, aki albumcímeiben a hegyek megszállottja: megújult zenekarával vág neki egy újabb hegynek: a bemutatkozó  My Rocky Mountain (2005) és a hideglelősen skandináv The Ice Tower (2011) után idén újabb magaslat a cél: ez pedig Japán legmagasabb domborzati egysége, a Mount Fuji (Fudzsi-hegy).

 

A régi zenésztársak közül vendégként az új albumon is felbukkanó Harcsa Veronikát is lehet majd hallani és látni, a formáció új állandó énekesnője, Kutzora Edina viszont ezen a koncerten mutatkozik be a közönségnek. Edina a mágikus Kiss Erzsivel, Nagy István gitáros-énekessel, és Ambrussal együtt énekli majd az elmúlt 14 évének daltermését és a legújabb, októberben megjelenő Mount Fuji album dalait.  Gáspár Gergely, Drapos Gergely és Pápai István ritmusszekciójára simán meg lehet őrülni, és ez így is lesz, az Erik Sumo Band pszichedelikus popzenéjéra együtt ropja majd az egész Akvárium.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok