Márc.

31.

-

Ápr.

01.

Márc.

31.

-

Ápr.

01.

DUPLA SOLD OUT! Elefánt Vendég: Kaktus, Polytrip

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

DUPLA SOLD OUT! Elefánt Vendég: Kaktus, Polytrip

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Hello Budapest! DUPLÁZUNK!

Az első napra 24 óra leforgása alatt minden jegy elkelt, ezért hoztunk Nektek egy MÁSODIKAT (04.01.), amelyre A JEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSE FEBRUÁR 12-én VASÁRNAP 17.00-kor INDUL!

Hála nektek, a jubileumi tizedik évünk brutál erősre sikerült, így 2023 első hónapjaiban megpihenünk egy kicsit.

A csendes időszak után feltöltődve térünk vissza hozzátok, mégpedig egy DUPLA koncerttel 03.31-én és 04.01-én az Akvárium Klubban.

Az ELEFÁNT az elmúlt évtizedben egy igazi kreatív alkotói közösséggé formálódott, akik folyamatosan kutatják az újat. Sokféle szempontból kuriózumnak számítanak a magyar zenei életben, tényleg nehéz őket ide, vagy oda sorolni. Alternatívnak túl elektronikus, elektronikusnak túl hangszeres, szomorúnak túl vidám. A zenekar, ami sokáig úgy aposztrofálta magát: “Filmzenéket írunk nem létező filmekhez!” – immár a kezdet végén ígéri, hogy ez ismét valami új kezdete.

Rengeteg teltházas klubkoncerten, nagyszínpados fesztiválkoncerten túl, többszörös arany és platinalemezzel gazdagodva, hátuk mögött a világegyetem legjobb közönségével 2023-ban még durvább energiákkal, pogóval és tánccal érkeznek az Akvárium Klub Nagy Halljába megünnepelni egy új korszak kezdetét.

Velük tartasz? Hát persze..

Vendég: Kaktus, Polytrip

Kaktus

A Kaktus egy 2015 óta működő, lemezről lemezre megújuló zenekar. A kezdeti kísérleti-elektronikus és pszichedelikus elemekkel tűzdelt zene mostanra kevésbé jellemző hangzásukra, a jelenleg 6 fős csapat egy kevésbé elvont, de annál színesebb, érettebb, személyesebb indie/progresszív-pop/elektronika vonalon mozgó zenekarrá nőtte ki magát.
A korábbi absztrakt hangnemet egy érzelemközpontúbb hozzáállás és dalszerkesztés váltotta, Hanzli Fanni magyar nyelvű énekével a főszerepben.
Ez a letisztult világ és a korai lemezek eklektikus hangzása ötvöződik a zenekar legújabb, 2023 januárjában megjelent, ‘OPÁL’ című nagylemezén is.

POLYTRIP
Fogadjátok szeretettel a formabontóan izgalmas, eredet és megismételhetetlenül pimasz triót, a Polytripet, akik garantáltan terpeszbe vágatják a lábatokat és felforralják a táncolós, ordibálós éneteket!

 

 

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok