Ápr.

04.

csütörtök

Ápr.

04.

csütörtök

Dunaj Poetry Slam

Kapunyitás: 18:00

Lokál

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Dunaj Poetry Slam

Kapunyitás: 18:00

Lokál

Itt a Dunaj Poetry Slam következő kiadása, öt ország ,öt feltörekvő művészével, Április 4-én, 18 órakor, az Akvarium Klubban!

Ez az esemény az ország- és nyelvi határokon túl gondolkodik, és a többnyelvűség színes robbanásában ünnepli őket, elősegítve a kultúrák közötti cserét és erősítve a szomszédok közötti kapcsolatokat. Ez a modern irodalmi verseny változatos, lendületes programot ígér, amelyet a nemzeti slam poetry bajnokok és sztárok ötperces előadásai, valamint a zsűriként funkcionáló közönség interakciója támogat. Csak a szöveg és az előadás számít, a nyelv győz!

A költészet nemcsak a nyelv jelentésén keresztül szólal meg, hanem a hangok ritmusán, hangján és dallamán, az arckifejezéseken és a test gesztusain keresztül is. A többszörösen díjazott osztrák művésznő, Katharina Wenty vezet végig az estén, a moderáció angol nyelven zajlik, és az élő előadások alatt angol feliratozás is lesz vetítésen keresztül.

Line-Up:
Ausztria – Mieze Medusa
Csehország – Tukan
Németország – Lisa Pauline Wagner
Magyarország – Beni Friss
Szlovákia – Mara

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok