Márc.

05.

vasárnap

Márc.

05.

vasárnap

Don Broco & Sleeping With Sirens, vendég: Ocean Grove

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Don Broco & Sleeping With Sirens, vendég: Ocean Grove

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A Don Broco Mike Shinodával turnézott, míg a Sleeping with Sirens a Good Charlotte előzenekara is volt már és mindketten teltházas aréna show-kon vannak túl. Most ez a két zenekar együtt érkezik az Akvárium Klubba és csinálnak egy őrületes estét!

A Don Broco mindig feszegeti a határokat, soha nem követi a trendet és imádja keverni a műfajokat. Egy kis rock, fűszerezve poppal és metállal és még meghintve sok minden mással. Úgy szólnak, hogy azt öröm hallgatni, hangzásviláguk pedig a Deftones, a Beastie Boys, a Linkin Park és a Limp Bizkit zenéjét idézik fel bennünk. A zenekar legújabb albumával, az “Amazaing Things”-szel érkezik Magyarországra, ami egyébként TOP5-ös lemez volt az Egyesült Királyság slágerlistáin és több, mint 100 milliós streamnél jár már.

A Sleeping with Sirens tizennégy év, megannyi stúdióalbum és több ezer koncert után még mindig a csúcson van és valami olyat alakítottak ki az alternatív rockban, amit csak kevesen. Ha egy picit túlozni szeretnénk, akkor a Sleeping with Sirens egy jelzőfény a reményvesztett világban.

Nemrég jelent meg legújabb albumuk, a “Complete Collapse”, melynek már a címe is árulkodó, de meghallgatva a csontunkig hatol. Rendkívül gyorsan változik a világ, muszáj mindenhez gyorsan alkalmazkodni és nagyon sok minden rossz irányba halad. A zenekar rájött, hogy nem az a fontos, amit a közösségi médiában mondanak, hanem az, amit a zenéjükön keresztül üzennek.

“Most, hogy az új album elkészült, a zenekar a jövőbe tekint. Az hiszem ez a lemez egy ugródeszka számunkra. Felfedeztük, hogyan szólhatunk a jövőben és igyekszünk a rajongókkal tudatni, hogy nem fogjuk feladni azokat a dolgokat, amiket elvárnak tőlünk. Ha egy olyan dal, mint az “Us” beindul, új ajtókat nyithat meg előttünk, de ha valami ismertebb, mint a “Control+Alt+Delete” működik, akkor azt fogjuk nyomni. Tizennégy év után olyan zenekar akarunk lenni, amit tisztelnek az emberek és azt hiszem, hogy jó úton haladunk” – nyilatkozta Kellin Quinn, a Sleeping with Sirens énekese.

SLEEPING WITH SIRENS EXKLUZÍV VIP CSOMAG (nagyon korlátozott számban kapható)

– VIP, korai beengedés
– Bensőséges, akusztikus koncert a Sleeping with Sirens zenekarral
– Kérdezz-felelek a Sleeping with Sirens-szel
– Aláírt SWS turnéplakát
– VIP, laminált, emlék pass

A VIP csomag NEM TARTALMAZZA a koncertbelépőt, ezt külön kell megvásárolni!

Az exkluzív VIP csomag IDE KATTINTVA érhető el.

Vendég: Ocean Grove

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok