Febr.

05.

szerda

Febr.

05.

szerda

Bob Moses (club set)

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

Bob Moses (club set)

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Az Akvárium Klubba érkezik a kanadai elektroduó, a Bob Moses. A Tom Howie és Jimmy Vallance alkotta formáció az elektronikai elemeket keveri zongora- és gitárkísérettel, amivel egészen különleges zenei világot varázsolnak. 2015-ben jelent meg Days Gone By című debütáló albumuk, melyről a Tearing Me Up című slágerrel azonnal berobbantak a köztudatba.

A dalt Grammy-díjra is jelölték Best Dance Recording kategóriában, majd a dalból készült remix ugyanebben az évben meg is nyerte a Best Remixed Recording kategória Grammy-jét.Ezután körbeturnézták a világot, felléptek már a Glastonbury-n és a Coachella-n is, valamint Ellen DeGeneres talkshow-jában. Tavaly jelent meg második albumuk Battle Lines címmel.

Analog Balaton
„Nincs két ugyanolyan koncertműsor, nincs kétszer ugyanúgy eljátszott szám” – Analog Balaton
Az Analog Balaton három éve alakult át egy nem létező szoba-zenekarból egy koncertező elektronikus duóvá. A ritkán publikáló formáció a számok megjelentetése helyett inkább abba fordítja az energiáit, hogy minden egyes koncertjén tudjon valami újdonságot becsempészni a műsorba.

Február 5-én a Kishallban élhetitek át az élményt, ne hagyjátok ki!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok