2025. Ápr.

05.

szombat

2025. Ápr.

05.

szombat

BLACK-OUT Fekete Kék

Kapunyitás: 18:30

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

BLACK-OUT Fekete Kék

Kapunyitás: 18:30

Nagyhall

Tavaly több ezer ember előtt ünnepelte 30. születésnapját a Black-Out.
A kivételes hangulatú koncert inspirálta a srácokat, hogy a ’94-es ikonikus Fekete Kék albumnak egy önálló estét szenteljenek.

„A koncerten elhangzott Fekete Kék dalaiból készült medley fantasztikus erővel hatott ránk és a közönségre. Éreztük, ezeket a dalokat kivétel nélkül újra színpadra akarjuk vinni”
A jubiláló lemez ősbemutatójára a zenekar a tőle már megszokott izmos műsoridővel, és a több évtizedes munkásságukból összeállított különleges válogatással készül.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok