Márc.

28.

vasárnap

Márc.

28.

vasárnap

Az A38 Hajó bemutatja: Kensington

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Az A38 Hajó bemutatja: Kensington

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

ÚJ IDŐPONT 2.0 – 2021 MÁRCIUSÁRA KERÜL A KONCERT

Tájékoztatunk titeket, hogy a Kensington ősszel sem tud turnézni a járvány elhúzódó hatásai miatt. A koncertet így későbbre, 2021. március 28-ára kellett átütemeznünk. A (bármelyik dátumra) megváltott jegyek automatikusan érvényesek maradnak az új időpontra, további teendőtök nincs velük.

Aki számára nem megfelelő a jövő márciusi dátum, egy info@a38.hu-ra írt emailben, csatolmányban a jegyekkel / a Barionos tranzakció visszaigazolásával kezdeményezheti azok visszaváltását 2020. augusztus 3-áig.

Reméljük, ennek a dátumnak már semmi sem szól közbe, és az eddigi legnagyobb erejű Kensington koncerten énekelhetünk közösen az Akváriumban!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi