Szept.

30.

péntek

Szept.

30.

péntek

Witty Tunes presents – Budai Roots Album

Kapunyitás: 22:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18
Jegytípusok

Witty Tunes presents – Budai Roots Album

Kapunyitás: 22:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

A Witty Tunes egy washingtoni székhelyű lemezkiadó, amely 2007-ben kezdte működését. Elérve a 400 digitális megjelenést és olyan neveket a szakmába emelve, mint Metodi Hristov, Cuartero, ANNA, Wade vagy Pavel Petrov, a kiadó idejét látta elindítani saját bulisorozatát, amely a világ számos országába hozza el a minőségi House zene legjavát.

A kiadó másfél évtizedes története során a legtöbb megjelenése egy magyarországi előadóhoz fűződik, név szerint DJ Budaihoz. Budai a magyarországi House és Techno szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja, aki immáron közel 30 éve pakolja a lemezeket a DJ pult mögött, emellett pedig a stúdióban is aktív így számos kiváló megjelenés fűződik a nevéhez. A több mint két évtizedes pályafutásának megkoronázásaként az első szerzői albuma a Witty Tunes kiadón látott napvilágot és a ‘Roots’ nevet kapta. Ennek apropóján pedig egy album buli keretein belül az itt megjelent zenéké lesz a főszerep, egy többórás zenei utazás során a House világában.
Az esemény hazai supportjáról Budai szerzőtársa Vic azaz Viktor Kaman, valamint No Else, a Witty Tunes kiadó oszlopos tagja gondoskodik majd szeptember 30-án az Akvárium Klubban.

LINEUP
Budai (I Love Deep/Witty Tunes)

Vic aka Viktor Kaman (Witty Tunes/Ego Traxx)

No Else (Witty Tunes/Rawthentic)

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok