Szept.

26.

hétfő

Szept.

26.

hétfő

Vancouver Sleep Clinic

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Vancouver Sleep Clinic

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Az ausztrál Vancouver Sleep Clinic Tim Bettinson énekes/dalszerző projektje. Először 2013-ban, a ‘Vapour’ dalával hívta fel magára a figyelmet, majd 2016-ban kiadta első albumát, a ‘Revival’-t.

Az 1996-ban született Bettinson Brisbane-ben nőtt fel és apja klasszikus Fleetwood Mac, valamint Eagles lemezeit hallgatta, mielőtt olyan modern előadókat fedezett volna fel, mint Bon Iver vagy Sigur Rós. Inspirálódva ezekből, elkezdett saját dalokat írni, amiket a saját maga is rögzített.

2013-ban felkerült a ‘Vapour’ a világhálóra, ami több ezres nézettséget hozott Bettinsonnak. Az ezt követő ‘Winter’ EP szintén nagy figyelmet kapott, így 2014-ben Bettinson már koncertezett, fellépett többek között Austinban az SXSW fesztiválon is.

2016-ban került bemutatásra az első album, a ‘Revival’. 2018-ban kijött a következő EP, a ‘Therapy Phase 01’, majd 2019-ben a következő album, az ‘Onwarsd to Zion’.

A pop-rockot, indie-popot és indie-folkot játszó Vancouver Sleep Clinic korábban olyan előadókkal turnézott együtt, mint a Daughter, a London Grammer, Angus and Julia Stone vagy a The Naked and Famous.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok