Nov.

05.

kedd

Nov.

05.

kedd

Twocolors – Heavy Metal Love Tour

Kapunyitás: 19:00

Lokál
Jegytípusok

Twocolors – Heavy Metal Love Tour

Kapunyitás: 19:00

Lokál

/// A twocolors elektronikus duó idén ősszel először indul útnak, hogy energiát és színt hozzon a klubokba. Az electro house szcéna csillagai, a twocolors 2015 óta csempészi a közönség fülébe a legizgalmasabb berlini produkciókat. Több mint 4 milliárd streamelés, 40 arany- és (több)platina díj az USA-tól Brazíliáig, félmillió rádiós lejátszás és négy hét a német airplay chartok élén. Mindezek után pedig októbertől végre elindulnak a „Heavy Metal Love Tour” című turnéjukra, hogy tovább hódítsanak zenéjükkel!

 

When Emil Reinke (guitar) and Pierre-Angelo Papaccio (keyboard) started their music project in
teenage bedroom in 2015, the two friends always went with their gut feeling and flow, constantly searching for sonic excellence. They are influenced by alternative and underground influences as well as pop and mainstream culture and music. These two strong contrasts form the basis of their sound. They strive for a new symbiosis of driving electro and melodic pop. In May 2020, twocolors released their single “Lovefool”, a reinterpretation of the 1996 hit by Swedish band The Cardigans. With over 359 million streams on Spotify, the song marks the duo’s breakthrough and became the absolute summer hit of 2020 with 52 weeks in the German charts. This was followed by their own releases such as „Cynical”, „Heavy Metal Love” and their brand new release „Stereo”, which have each been streamed over 100 million times and have become radio staples, as well as various outstanding remixes for Imagine Dragons, Black Eyed Peas & Shakira and Lost Frequencies, among others.

A két barát mindig a megérzéseikre és a flow-ra hagyatkozott, folyamatosan a hangzásbeli kiválóságot keresve, így történt ezn akkor is amikor Amikor Emil Reinke (gitár) és Pierre-Angelo Papaccio (billentyűs hangszerek) 2015-ben tinédzserkori hálószobájukban elindították zenei projektjüket. Az alternatív és underground éppúgy hatással van rájuk, mint a pop és mainstream kultúra és zene. Ez a két erős ellentét képezi hangzásuk alapját. A hajtó elektro és a dallamos pop új szimbiózisára törekszenek. 2020 májusában a twocolors kiadta „Lovefool” című kislemezüket, amely a svéd The Cardigans együttes 1996-os slágerének újraértelmezése. A Spotify-on több mint 359 millió streameléssel duó áttörését ért el és a 2020-as év abszolút nyári slágerévé vált, 52 hétig vezetve a német slágerlistákat. Ezt követték olyan saját kiadványaik, mint a „Cynical”, a „Heavy Metal Love” és a vadonatúj „Stereo”, melyeket egyenként több mint 100 milliószor streameltek és a rádiók alapműveivé váltak, valamint számos kiemelkedő remixet készítettek többek között az Imagine Dragons, a Black Eyed Peas & Shakira és a Lost Frequencies számára.

Zenéjükről és különösen a nevükről a duó így nyilatkozik: „Az életben mindennek két oldala van, világos és sötét, jin és jang, boldogság és szomorúság. És mi ezt tudjuk tükrözni a zenénkben. Sosem tévesztjük szem elől a végső küldetésünket: táncra bírni a közönséget. A nagy utazás elkezdődött, és a közönséget szeretettel vár, hogy végig kísérja a twocolors-t sikertörténetét Európa legfontosabb elektro-metropoliszain keresztül. Mutassátok a színeteket és induljunk!

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok