Szept.

30.

szombat

Szept.

30.

szombat

Tornóczky All Access

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Tornóczky All Access

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Több, mint 25 évnyi szakmai siker után Tornóczky Ferenc megalapította saját blues-rock zenekarát a Tornóczky All Access-t.

A 2022 nyarán hivatalosan is bemutatkozott produkció szeretne fontos üzeneteket, értékeket átadni a fiatal nemzedék számára, illetve erőt adni annak a generációnak, akik minőségi blues-rock (Póka Egon, Tátrai Tibor, Deák Bill Gyula, László Attila, Hobo, Charlie) zenéin nőttek fel.

A zenekar első nagylemeze szeptember 15-én jelenik meg „Elkezdték, folytatjuk…” címmel. Pontosan arra célozva ezzel, hogy a nagy elődök által megteremtett értékes zenéket maguk után hagyva igyekeznek úgy szólni saját dalaikkal a közönséghez, hogy megtartsák és tovább adják a következő generációnak mindazt, amit az előbb említett idoloknak köszönhetünk.

Gitár – Tornóczky Feri neve ismerős lehet Hobo, Deák Bill Gyula, P.Mobil, Garami Funky Staff produkciók által. Jelenleg a Kőbányai Zenei Studio igazgató helyettese, gitár tanára.

Dob – Zombori Atus fiatal kiemelkedő dobos tehetség, aki a dobon kívül billentyűs hangszereken és gitáron is kiemelkedő előadóművész. Játszik többet között László Attila zenekarában, illetve Wolf Kati, és Paulina produkciókban is.

Ének – Nagy Ricsi zenei tanulmányait a Kőbányai Zenei Studio-ban végezte. Ének tanárként segíti a következő nemzedék tehetségeit.

Temesi Berci Fonogram és Artisjus díjas  basszusgitáros, zenei producer, a zenekar basszusgitárosa.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok