Dec.

28.

csütörtök

Dec.

28.

csütörtök

The Hungarian Depeche Mode Fan Club : The Year End Party 2023!

Kapunyitás: 23:15

Nagyhall
Jegytípusok

The Hungarian Depeche Mode Fan Club : The Year End Party 2023!

Kapunyitás: 23:15

Nagyhall

Tradicionálisan, 1988-óta tartunk évzáró bulikat. December 28-án, a Farewell Series részeként, The Year-End 2023 címmel megrendezésre kerülő, Best Of bulival búcsúztatjuk az esztendőt! Megnyitjuk a KLUB XXXVII. évfolyamát – ez az a rajongói összejövetel, amely hagyományosan a kihagyhatatlan kategóriába tartozik! Fekete Ünnep; sokak számára az egyetlen alkalom, amely méltó módon tiszteleg fiatalságunk előtt.
Jegyek elővételben novembertől kaphatók, kizárólag on-line.

Jegyár elővételben: 5.000,- Ft
Jegyár aznap: 6.000,- Ft
VIP limitált (121 db) 6.500,- Ft
VIP: külön bejárat, belépés a zártkörű karzatra /NagyHall galéria/, szeparált bár és mellékhelyiség, ingyenes ruhatár, illetve kényelmes fotelek.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok