Máj.

04.

szombat

Máj.

04.

szombat

The Biebers

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

The Biebers

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Hallo, Tom Selleck? Magnum? Itt Puskás Peti a The Biebersből. Benne vagy egy közös esti balhéban május 4-én az Akvárium Klub Nagy Hallban?

Kedves The Biebers család,
Szeretnénk, ha együtt múlnánk felül a tavalyi évet, de idén is megpakolnánk a csapatáskát május 4-én az Akvárium Klub NagyHallban.
Hallhatjátok majd a Minden este, a Dübörög a ház és a Pont most című számokat is, de tőletek is várjuk az ötleteket, hogy mely dalok csendüljenek fel mindenképp a színpadon.
Addig is kövessetek minket Instagramon (@thebiebersofficial) és Facebookon (The Biebers Official) az extra tartalmakért.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok