Okt.

06.

péntek

Okt.

06.

péntek

The Anahit multiszenzoros koncert

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

The Anahit multiszenzoros koncert

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Van, hogy egy nap megnyerünk minden csatát, van, hogy csak túlélünk. Olykor szétcsúszunk, majd miután felébredünk azt mondjuk magunknak: bírom még. Néha istennőt játszunk, máskor szörnyeteggé válunk. 

Mindenkiben ott rejtőzik egy sötétebb oldal, de ahhoz, hogy teljességgel meg tudjuk élni a felszabadult, magabiztos és elégedett énünket, olykor el kell törni minden fénycsövet. 

A zene segít. 

Ne csak halld, érezd is. 

Idézzen emlékeket egy-egy illat vagy íz, a színek, a formák. 

Éljük át mindezt együtt – nem választunk oldalakat!

Az ironikus popot játszó The Anahit zenekar dalszövegei pillanatnyi érzelmi állapotok, élethelyzetek lenyomatai – olykor húsbavágóan mélyek, máskor viccesek és ironikusak – azt üzenik: mindannyian voltunk már hasonló helyzetben, senki sincs egyedül.

Januárban pedig egy különleges albummal jelentkeztek. A nagylemezen szereplő dalok egy-egy részlete a Tiktok-on indított “Így születnek a dalok” sorozatban debütált és a közönségük választotta ki, hogy a dalszerző sorozat mely szerzeményei kerüljenek az év elején kiadott #VÁLSÁGPOP című albumra.

A nemzetközi Revelland Projekt részeseként most egy különleges multiszenzoros koncertet hoznak az Akvárium Klubba.

 

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok