Dec.

09.

csütörtök

Dec.

09.

csütörtök

Techno Yoga

Kapunyitás: 18:00

Kishall
Jegytípusok

Techno Yoga

Kapunyitás: 18:00

Kishall

Techno? Yoga?

Külön-külön is jól hangzik, hát még együtt?!

Még mindig a hatása alatt vagyunk a legelső Techno Yoga rendezvénynek, hiszen egyszerűen fantasztikusan sikerült és rengetegen részt vettetek rajta! Mivel hihetetlen pozitívak voltak a visszajelzések és a magas számú érdeklődés miatt, most egy igazán nagyszabású Techno Yogát szerettünk volna szervezni Nektek, így találtuk ki, hogy a következő eseményünk helyszíne nem más lesz, mint az elektronikus zene otthona, az Akvárium! A KisHall-t fogjuk bevenni, ahol legutóbb Paula Temple rakta a legkeményebb techno zenéit! Úgy gondoljuk, hogy ennél tökéletesebb helyszínt nem is találhattunk volna!

A helyszín méretére való tekintettel, eltérően az első alkalomtól, most a 2 csoport helyett 1 csoportban fogjuk megtartani a jóga órát, viszont az óra előtt 1 órás programmal kedveskedünk Nektek!

Lehetőségetek lesz neon testfestésre, amely még tovább fokozza a hangulatot, valamint különböző egészséges teák megkóstolására és, mint ahogyan az első órán is, ismét kisorsolunk néhány támogatónktól érkezett ajándékot az óra utáni relaxáció végén!

Az est hangulatát különleges dekorációk és kialakított pihenőterek fogják még színesebbé tenni! Garantáljuk, hogy egy más világba fogsz csöppenni, ha belépsz az ajtón! Hagyd kint a problémákat, zárd ki a külvilágot és engedd, hogy egyre mélyebbre vigyenek az ütemek!

Az igazán underground német főváros, Berlin által inspirált rendezvényünkön a lelked mellett, most a testedre és az egészségedre is nagy hangsúlyt fektethetsz ezzel a nagyon menő és elképesztően hatékony mozgásformával!

Ha valami igazán különlegesre vágynál, ami egy kicsit kiszakít a szürke hétköznapokból, akkor gyere és próbáld ki a techno yogát! Az esemény exkluzivitása miatt a létszám limitált!

Érkezés, testfestés: 18.00-19.00
Jóga óra: 19.00-20.00
Hangtál meditáció ALYA-val: 20.00-20.30

A tökéletes yoga élményért ismét Tauber Kinga yoga instructor fog felelni, akit az első órán is imádtatok!

Kinga: https://instagram.com/kingayoga

A zenét pedig a két tehetséges djane biztosítja, Sabira és Janett, akik élőben szolgáltatják majd a minőségi technot!

Sabira: https://instagram.com/sabirapongracz
Janett: https://instagram.com/janettmusic

Jegyek már elérhetőek a Cooltixen! Jegyvásárlásra a helyszínen nincs lehetőség.

Tickets: https://cooltix.hu/event/61977a98242ba29a27b0b52e

A részvételhez védettségi igazolvány szükséges! Továbbá saját egészségetek érdekében a maszk használata ajánlott, de nem kötelező.

A rendezvény 264/2021. (V.21.) a kormányrendelet alapján 16 és 18 év közötti személyek látogathatják a zenés-táncos rendezvényeket koronavírus elleni védettséget igazoló kártya vagy mobilapplikáció nélkül is, abban az esetben, ha 18 éven felüli kísérőjük rendelkezik védettséget igazoló kártyával vagy applikációval.

Ha az esemény a járványügyi szabályozások miatt esetleg mégsem tudna megvalósulni, úgy a jegyek felhasználhatóak a következő Techno Yoga rendezvényen!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok