Ápr.

10.

szerda

Ápr.

10.

szerda

TECHNO YOGA / ARIES

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall
Jegytípusok

TECHNO YOGA / ARIES

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall

2024, a Nap éve, mely sorsfordító időszakot jövendöl, tele energiában, vitalitásban és fejlődésben.
Áprilisi hónap a tavasz közepe, mostanra már mindenki kicsit kijött a télérzésből és sokkal könnyebbek a mindennapok. Viszont, hogy ez így is maradjon, dolgoznunk kell magunkon testileg és lelkileg.

Április 10-én tartjuk az órát, amikor már a KOS horoszkópba léptünk.
A határozott kos mindig tudja mit akar, megtervezi a dolgokat, de már kevésbé megfontolt, ezért az áprilisi hónapban nagy hangsúlyt fogunk fektetni a türelemre és átgondoltságra.

TECHNO YOGA // Április 10. – AKVÁRIUM KLUB NAGYHALL
JEGYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN:
https://cooltix.hu/event/65f0a6c5051eb7466e01c3e0
A jegyeket sajnos nem áll módunkban másik eseményre áttenni. Amennyiben nem tudsz résztvenni a rendezvényen, kérlek próbáld meg eladni a ticketswapon vagy az eseményben.

Programterv:
Techno Yoga instructor: Mohr Vivien
18:00 – 19:00/ érkezés, neon testfestés, öltözés, Carner_ofc dj
19:00 – 20:00 / Techno Yoga kezdés UV fényekkel, dj-vel(SABIRA)
20:00 – 20:10-15 / Relaxáció Vivivel mély, de ütemes techno-ra.
20:10-15 – 20:30 / zárás
Jógázz elektronikus zenére, jógázz techno-ra!

Kis infó és tudnivaló:
Jógaszőnyeget hozzatok magatokkal!
!-Bring.A.Yoga.Mat-!
Edzés után lesz 10-15 perces relax, amire mindenképp hozzatok magatokkal pulóvert!
A jegyeket sajnos nem áll módunkban visszafizetni, viszont átruházható és a vanjegy.hu vagy ticketswap oldalakon továbbértékesíthető.
Itt is az eseményben is engedélyezni fogjuk a jegy továbbértékesítését.
Mindenki saját felelősségére jöjjön jógaórákra és vigyázzatok a testi épségetekre! Ha úgy érzed, hogy valami nehéz és nem megy, inkább ne erőltesd a pózokat, pihenj kicsit, utána lehetőségeid szerint folytasd a gyakorlatsort.
Bármi gond van, kérlek azonnal jelezd felénk.

VISSZAÉLÉSEKET IS TAPASZTALUNK: KOMMENTBEN KÜLFÖLDI NÉVVEL HAMIS JEGYEKET ÁRUSÍTANAK! NE VÁSÁROLJATOK TŐLÜK, NEM MEGBÍZHATÓ!
Ha covid szabályozás lép érvénybe, és az eseményt nem lehet megtartani, akkor minden jegy visszafizetésre kerül, ha pedig nem ezt az opciót választanád, a soron következő Techno Yogán beválthatod a jegyed! Ez maximálisan szól mindenkinek! Ha nincs védettsègi kártyád és olyan törvénymódosítás lép érvénybe, hogy sportrendezvényen is kötelező a védettségi igazolvány, a jegyed szintén visszafizetésre kerül.
Minden visszatérítési lehetőség a rendezvénytől számított 15 napon belül kerül visszafizetésre.
Öltöző és fizetős ruhatárunk lesz és kötelező a használat és az Akvárium pultnál frissítő italokat is tudtok vásárolni!

A ruhatárba minden nagyobb kabátot, táskát kötelező letenni, mert korlátozottak a helyek a teremben és matrachelyet veszítünk el, ha nagyobb táskákat behozzátok.
Az öltöző használata a KISHALL backstage-ben.
Az eseményen szuper minőségű fotók készülnek Munkácsy Barbi fotósunk által, amit album formájában publikálunk a Facebookon. Általában a következő héten szoktuk, de ez változhat.

Várunk mindenkit szeretettel❤️
Boldogság, Szeretet,
Techno és Namasté

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok