Dec.

06.

kedd

Dec.

06.

kedd

Techno Yoga // 1st Birthday & Santa Yoga

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall

1 éves lett a Techno Yoga!

Az év utolsó Techno Yoga-ja az Akváriumban Kühl-lel és Kingával. Lezárjuk az évet, erősítjük magunkban a jót és elengedjük a rossz történéseket. Kizárjuk a rosszakarókat, a rossz energiákat és csak magunkba figyelünk. Így indulunk neki az új évnek! Tisztán, jó energiákkal és szeretettel teli.

Techno Yoga instructor: Tauber Kinga
Dj: Kühl

18:00 – 19:00 érkezés, neon testfestés, öltözés
19:00 – 20:00 mikulás és szülinapi Techno Yoga kezdés UV fényekkel, dj-vel.
20:00 – 20:15 meditáció
20:10 – 20:30 zárás

Egy buli, egy kis sport, egy élmény, egy új dolog, amiből te sem maradhatsz ki! Buli, jóga együtt?! IGEN! Megszokott minőség, és szuper hangulat! Jógázz elektronikus zenére, jógázz techno-ra! Decemberben újult erővel vágunk neki az új szezonnak és az kitartás energiáját fogjuk erősíteni bennetek, hogy mindig minden feladatot teljesíteni tudjatok az új évben.

Jegytípusok

Techno Yoga // 1st Birthday & Santa Yoga

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok