Aug.

31.

szerda

Aug.

31.

szerda

Szakács Gergő – Akvárium Petőfi200 Terasz

Kapunyitás: 20:00

Terasz
Ingyenes!

Szakács Gergő – Akvárium Petőfi200 Terasz

Kapunyitás: 20:00

Terasz

Szakács Gergő énekes-dalszerző első önálló dala a 2015-ös Ősz utca volt, amelyet a 2019-es Idő követett. Gergő a két szám megjelenése között sem pihent: számos előadóval dolgozott együtt dalszerzőként – többek között a Wellhello Retúrjegy című dalának, valamint Pápai Joci slágerének, az Özönvíz-nek is társszerzője. 2018-ban csatlakozott a Follow The Flow-hoz.

2020-ban trilógiával jelentkezett: a Haladok, a Ne sajnálj! és a Képtelen című dalok Gergő személyes fejlődését, párkapcsolatát és önmaga elfogadását dolgozzák fel. Az őszinte dalok nagy sikert arattak mind a közönség, mind a szakma körében.

A tehetséges zenész 2021-ben hozta ki Indulj el című dalát, ami hamarosan előkelő helyet foglalt el a rádiók listáin. Az idén áprilisban több mint 10 évnyi érzelmi és zenei fejlődéstörténet lenyomataként megjelent Evolúció című nagylemeze, amelyet az Akvárium közönsége előtt mutatott be.

A koncert ingyenes.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.
www.nka.hu

Helyszín

Terasz

A zenei és kulturális programokon kívül az Akvárium legfőbb vonzereje a több száz fő befogadására alkalmas terasz, ami hangulatos találkozási pontként szolgálhat bárki számára, aki megfordul Budapest belvárosban.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Ingyenes!