Okt.

23.

szerda

Okt.

23.

szerda

Szakács Gergő Akusztik

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Jegytípusok

Szakács Gergő Akusztik

Kapunyitás: 20:00

Kishall

Szakács Gergő énekes-dalszerző akusztikus műsorával legközelebb október 23-án az Akvárium Klub KisHallját veszi be.

Gergő 2015-ben “Ősz utca” című dalával versenyzett a lehetőségért, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselhesse hazánkat, majd ugyanebben az évben meghódította a MAHASZ dance listáját “Lépnünk kell” című single-jével.

Számos sikeres előadóval dolgozott már együtt: Diaz, Fluor vagy épp Rácz Gergő is szerepel a listáján. Emellett a Wellhello “Retúrjegy” című dalának, valamint Pápai Joci slágerének, az “Özönvíz”-nek is társszerzője.

2018-tól a Follow The Flow zenekar oszlopos tagja, akiknek májusban megjelent ‘Nem tudja senki’ nagylemeze pár hónap alatt elérte az aranylemez státuszt, a címadó dal pedig már 48 milliós YouTube nézettségnél jár!

A sűrű év alatt Gergő saját karrierére is fókuszált – nyáron jelent meg “Idő” című szóló dala, majd ősszel a “Hanghajó”, mely a többi saját szerzemény és izgalmas feldolgozás mellett garantáltan felcsendül a KisHallban.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok