Máj.

27.

szombat

Máj.

27.

szombat

Strong Deformity, Cadaveres, Nagyúr

Kapunyitás: 18:00

Kishall
Jegytípusok

Strong Deformity, Cadaveres, Nagyúr

Kapunyitás: 18:00

Kishall

STRONG DEFORMITY
25 éves a Strong Deformity Racket című albuma. Ezt a lemezt játszák végig, de megszólalnak más albumok, és a vadiúj albumuk legjobb dalai is. Ezt ünneplik meg 2 másik zenekar társaságában. A Cadaveres új felállásban, a Seriouskid pedig lemezbemutató/debütáló koncertjére készül.

CADAVERES
A 2023-as év különösen fontos a Cadaveres számára. Pontosan 30 éve alakult meg a Cadaveres De Tortugas zenekar a Cadaveres elődje, zenei bölcsője. Jelenlegi, új és korábbi Tortugas és Cada zenészek „Cadaveres Esszencia” néven koncerteznek idén tavasszal és nyáron a jubileumi évben. Megelevenedik majd jónéhány korszak a zenekar életéből, időben és térben. Ne is várjon többet senki tőlük, nem lesz világmegváltás! Ez nem fog többről szólni, mint egy igazi, felhőtlen kis visszaemlékezésről, amit jó pár Cadaveres vagy éppen 1-1 Tortugas dalon keresztül szeretnénk veletek megélni, átélni Budapesten az Akvárium színpadán. Aki szeretne velünk ünnepelni, emlékezni, kicsit nosztalgiázni, nevetni és koccintani, azoknak mind itt a helyük! Találkozzunk!

NAGYÚR
A nagyúr egy béna nevű zenekar, ami képtelen figyelembe venni a zeitgeistot és a jelenlegi trendeket és csak tolja a teljesen értelmezhetetlen furarockját próbálván megszabadulni az isten háta mögött kétes örökségétől és közben valahogy mégis leírja a világot. Van egy lemezük szemét címen és a közönségük ismeri a kánon fogalmát.

Menetrend:
18:00 kapunyitás
18:30 Nagyúr
19:35 Cadaveres
21:10 Strong Deformity

 

 

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok