Okt.

20.

csütörtök

Okt.

20.

csütörtök

SOLD OUT! Snarky Puppy, vendég: Malika Tirolien

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

SOLD OUT! Snarky Puppy, vendég: Malika Tirolien

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

A többszörös Grammy-díjas Snarky Puppy öt év után ismét Budapesten! A legújabb albumával turnézó, amerikai instrumentális jazz-fusion együttes október 20-án este kerekít egy hatalmas bulit az Akvárium Klubban. Ráadásul egy fantasztikus vendéget is hoz a zenekar: az Európa-turné – így a hazai koncert vendége is – a már Grammy jelölést is magáénak tudható Malika Tirolien lesz!

Majdnem 2000 fellépés, 13 album, 4 Grammy-díj, 8 JazzTimes és Downbeat díj, több száz mesterkurzus és több mint másfél évtized után úgy tűnhet, hogy basszusgitáros Michael League vezette Snarky Puppy készen áll egy kicsit lassítani és hátradőlni, de az átlagosan 19 taggal operáló csapatnak esze ágában sincs fékezni, sőt!

A mozgalmasra tervezett nyár után a 18. évét taposó formáció ősszel nekiugrik az új albumát népszerűsítő  világkörüli turnénak. A jövőre is átnyúló koncertsorozat egy öthetes európai kanyarral indul, ebből kapunk mi is egy kiadós ízelőt október 20-án az Akváriumban.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok