Febr.

26.

szerda

Febr.

26.

szerda

Sincology 2019 könyvbemutató

Kapunyitás: 19:00

VOLT Lokál
Ingyenes!

Sincology 2019 könyvbemutató

Kapunyitás: 19:00

VOLT Lokál

Bátori Gábor Jim neve az elmúlt években összefonódott a hazai koncertszíntérrel. Több éve járja kamerájával a legkülönfélébb helyeket az underground kluboktól a legnagyobb fesztiválok nagyszínpadáig. Az általa megörökített pillanatok korunk könnyűzenei életének egyik legfontosabb korlenyomata.

Immáron negyedik alkalommal gyűjti kötetbe az elmúlt naptári év legjobb koncert- és sajtófotóit, backstage pillanatait. Az ő szemén keresztül nyerhetünk betekintést a kulisszák mögé, és kaphatunk átfogó képet a magyar zeneipar esszenciális momentumairól. A könyvben időrendben lapozhatjuk végig fényképeit, amelyek olyan érzékenységgel mutatják be alanyait, ahogyan a letöbben talán még sosem láttuk őket. Monumentális koncerteket képes elérhető távolságba és teljesen új megvilágításba helyezni.

2019-ben olyan zenekarokkal járta az országot, mint a Quimby, a 30Y, a Supernem vagy a Blahalouisiana, de tavaly első ízben készített bandafotót a Halott Pénznek, Krúbinak és a Bagossy Brothers Company-nek is, illetve neki köszönhetjük többek közt az Elefánt koncertvideóját vagy az Esti Kornél MüPás előadásának vizuálját is. A sokoldalú tehetség tehát a sincology 2019 névre keresztelt kiadványban meséli el nekünk életének egyik legdolgosabb évét.

Február 26-án az Akvárium Volt Lokálban először foghatjuk kézbe és vásárolhatjuk meg az előző évekhez képest bővebb kiadásban megjelenő könyvet. 19 órától Kólya Dániel, a Budapest Park ügyvezetője – és egyben hobbifotós – beszélget Jimmel, amit egy kötetlen buli követ majd.

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Ingyenes!