Okt.

02.

péntek

Okt.

02.

péntek

ELMARAD! Sigala

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

ELMARAD! Sigala

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

⚠️⚠️Sziasztok!
Sajnálattal közöljük, hogy a járványügyi helyzet miatt Sigala teljes turnéja lemondásra került, köztük a budapesti Akvárium Klubos koncert is.
Az Akvárium Klub webshopjában online megváltott jegyek árát automatikusan a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlaszámra visszatérítjük 30 napon belül.
Az Akvárium Klubban személyesen megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban kérjük, írj egy emailt a jegy@akvariumklub.hu email címre szeptember 30-ig, ahol kollégánk fog segíteni a továbbiakban.

Vigyázzatok magatokra!
Akvárium crew

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi