Márc.

04.

szombat

Márc.

04.

szombat

Sematary And The Haunted Mound (USA) – Butcher House World Tour 2023

Kapunyitás: 18:00

Kishall
Jegytípusok

Sematary And The Haunted Mound (USA) – Butcher House World Tour 2023

Kapunyitás: 18:00

Kishall

Sematary egy elég friss és extra előadó Kaliforniából, aki ötvözi a horrorcore, a witch house és a trap műfajait. Karrierjét még barátjával, Ghost Mountainnel kezdte, 2019 augusztusában adták ki debütáló mixtapejüket, a Grave House-t, majd három hónappal később Sematary szólóját, a Rainbow Bridge-t.

Sematary egyre népszerűbb lett a Soundcloud és a Tumblr felületeken, emellett pedig egyre nagyobb hangsúlyt fordított a Ghost Mountainnel alapított Haunted Mound kollektívára is, ahova egyre több előadó csatlakozott (Buckshot, Hackle, Turnabout vagy Snuffer). Producerek tekintetében sem panaszkodhattak, hiszen beszállt Oscar18 és Gonerville is. Közben egyébként Ghost Mountain kilépett a csapatból, de a Haunted Mound továbbra is megállíthatatlan.

2023. március 4-én, az Akvárium Klubba is ennek keretein belül érkezik Sematary, így egy este alatt nem csak őt, de négy másik előadót is meghallgathattok. Velünk lesz még a korábban már említett Buckshot, Gonerville, Turnabout és Hackle is.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok