Jan.

04.

szombat

Jan.

04.

szombat

Ricsárdgír lemezbemutató

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Ricsárdgír lemezbemutató

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

4 év után új lemezzel ugrik fejest a káosz legmélyebb bugyrába a hazai trash megreformálója, az ArtFart Pop feltalálója, a hírhedt Ricsárdgír zenekar. A magyar könnyűzene fekete bárányai egy hatalmas koncerttel ünneplik meg a harmadik lemezük bemutatóját az Akvárium Nagyhallban.
Ezt mondták az új albumról és a lemezbemutatóról:

“Egy ízig vérig Ricsárdgír lemezzel készülünk a világ legjobb közösségének, a Ricsárdgír fanoknak, és persze magunknak. Folytattuk azt az albumírós tradíciót, hogy ösztönből szülessenek a dalok (tehetségünk úgysincs hozzá), és a mottónk: nekünk tetszik, reméljük lesz akinek szintén tetszeni fog. Copy from Tinder”

“Nagyon jó hangulatú lett a lemez, sok szó esik majd a szeretetről, a halálról, a POKOLRÓL, A BŰNRŐL, bulikázásról, ilyenek.”

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok