2023. Márc.

18.

szombat

2023. Márc.

18.

szombat

RH Presents x Stinkin Slumrok x BLAH Records UK

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

RH Presents x Stinkin Slumrok x BLAH Records UK

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Súlyosan koszos beatek és szemtelenül pimasz szlengek jellemzik, a manchesteri bázisú kiadó Blah Records oszlopos tagját. Ez a legenda nem más, mint maga Stinkin Slumrok, aki 2023. március 18-án látogat el hozzánk egyenesen az Akváriumba. 

Lord Slummy csapattársaival együtt a Cult Of The Damned-ben és más projektekben is aktívan tevékenykedik. Félelmetes lábdobok és “hatlábmély” basszusok jellemzik zenéinek kiemelkedő hangzását. Stinkinnek 2015-ben jelenik meg első szóló albuma a Dong Pong. Innentől kezdve egyszerűen nem tudtunk rá nem figyelni.

2017-ben az underground körökben mozgó producer, Morriarchi társaságában dobott le egy igen erős motyót, Morrstinkin címmel.

2022 márciusában pedig landolt a Stink-O-Vision, ami hozza a kötelező suppa fly funky waves-t! 

Hibátlan hanganyag, amiről az est folyamán több gyöngyszem is felcsendül majd. Természetesen előtte jól bemelegítünk a helyi feltörekvő tehetségekkel. Velünk lesz Gently Da Spittah és Pogány Induló is Zomblaze-el kiegészülve, akikre megéri  külön felkészíteni a füleket.

Az est folyamán a lemezjátszók mögött, a Romlott Hazai rezidensek Sonnykraft és Pierci lesznek.

Ez a buli erős húzás lesz, úgyhogy lehet készülődni és hangolódni a borult, ködös és koszos boom bap shit-re!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok