Nov.

25.

szombat

Nov.

25.

szombat

Quack, Heavy Brains

Kapunyitás: 19:00

Lokál

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Quack, Heavy Brains

Kapunyitás: 19:00

Lokál

A Quack zenekar egy lassan 5 éve létező alter-pop kollektíva. Alter, mert a szövegek az alterszférából merítenek, és mert ha azt mondanánk pop, tuti nem erre gondolnál. Pop, mert a nap végén az a cél, hogy együtt táncoljunk és énekeljünk a közönséggel. Zenénk egyébként utazás a stílusok között, zsíros funky grooveok, rockos gitárriffek, jazzes akkordok, fúvósszekció és minden, amit épp a dal megkíván.

A debreceni Heavy Brains zenekar a pályafutása során megjárta a hard-rocktól a borderline szinti-popig vezető – extrém fordulatokkal kikövezett – utat. Debrecenben indult minden, de nagyon törekednek egy országos jelenlét kialakítására. Több tehetségkutató és az Öröm a Zene megnyerése óta mindent beleadnak, hogy megmutassák mi is van bennük. A zenekar a stílusát főként az alternatív pop-rock vonal határozza meg.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok