Nov.

27.

szombat

Nov.

27.

szombat

Péterfy Bori & Love Band: Szikra – Lemezbemutató koncert

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Péterfy Bori & Love Band: Szikra – Lemezbemutató koncert

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Sziasztok,

A kormány által bevezetett korlátozások miatt a 2021.03.12-i Péterfy Bori & Love Band koncert új időpontban, 2021.11.27-én kerül megrendezésre. A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új dátumon.

Amennyiben mégsem szeretnél jönni, a megvásárolt jegyed 30 napon belül visszaváltjuk. A megvásárolt belépők visszaváltásával kapcsolatban kérjük, írj emailt a jegy@akvariumklub.hu email címre legkésőbb április 04-ig!

Kitartást mindenkinek, hamarosan találkozunk!

Üdv,
Akvárium Klub szervezők

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok