Márc.

12.

péntek

Márc.

12.

péntek

Péterfy Bori & Love Band: Szikra – Lemezbemutató koncert

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Péterfy Bori & Love Band: Szikra – Lemezbemutató koncert

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Sziasztok,

A kormány által bevezetett korlátozások miatt a 2020.11.28-i Péterfy Bori & Love Band koncert új időpontban, 2021.03.12-én kerül megrendezésre. A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új dátumon.
Amennyiben mégsem érnél rá, a megvásárolt jegyed az elmaradt koncert napjától számított 30 napon belül visszaváltjuk. A megvásárolt belépők visszaváltásával kapcsolatban kérjük, írj emailt a jegy@akvariumklub.hu email címre legkésőbb december 27-ig!

Köszönjük,
Akvárium Klub szervezők

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok