2023. Márc.

11.

szombat

2023. Márc.

11.

szombat

Pápai Joci – BAROKK

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Pápai Joci – BAROKK

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Pápai Joci a zenével már korán kapcsolatba került, mivel bátyja hatására már 4 évesen kezdett gitározni, dalokat írni. Fejlődése során hatással volt rá a ´60-as, ´70-es évek zenéje, a rock, a pop, soul, R&B zenei stílus.

Első nagy sikere a “Ne nézz így rám című” dal volt. 2006-tól számos közös felvételben (“Nélküled, Nekem ez jár”) közreműködött Majka oldalán, de a legnagyobb sikert 2015-ben megjelent “Mikor a test örexik” című dal aratta.

A Dal 2017-be bejutott az “Origo” című dala, így az ő dala képviselte Magyarországot Kijevben, a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon.

2019-ben újra bejutott A Dal című műsor döntőjébe “Az én apám” című dalával, melyet saját maga szerzett Molnár Ferenc Caramellel közösen. A műsor magyarországi története során ő lett az első előadó, aki másodszor is meg tudta nyerni a válogatót, így ő képviselte hazánkat a 64.Eurovíziós Dalfesztiválon, Tel-Avivban

Március 11-én a “BAROKK” koncerttel érkezik az Akváriumba, ahol a nemrégiben publikált szintén “BAROKK” című slágernek ősbemutatójára is sor kerül. Emellett vendég énekesek és különleges látvány is színesíti majd az ünnepi koncertshow-t.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok