Szept.

14.

szerda

Szept.

14.

szerda

Pandóra akusztik – Akvárium Petőfi200 Terasz

Kapunyitás: 19:00

Terasz
Ingyenes!

Pandóra akusztik – Akvárium Petőfi200 Terasz

Kapunyitás: 19:00

Terasz

Júniusban a Pandóra Projekt kettes formációja teljes zenekarrá alakult.

Major Gábor gitáron, Doór Mátyás basszusgitáron, Gerendás Ruben gitáron és perkán, Arató Illés pedig dobon egészítik ki és támogatják a duót a nagyobb koncerteken.

Második daluk, a “csirkefogó”videoklippel együtt a Petőfi TV-n debütált. Ebben a dalban mutatkozik meg igazán, mitől is definiálják magunkat indie FOLK duónak és mennyire erősen táplálkoznak az ősi magyar népzenéből: ez a dal a hírnöke a hamarosan megjelenő albumnak, ahol a dalszövegekben a szerelmi csalódás, megcsalás, átverés témáját boncolgatják, kitáncolva a problémákat.

A “csirkefogó” jelölve lett az Ígéretes Titánok 2021-es Év Dala top listán.

A duó az Óbudai napokon zárta a nyarat, majd a szeptembert az A38 Hajón nyitotta zenekarral kiegészülve és vendég előadókkal színesítve az estét. A következő hónapokban volt szerencséjük zenélni akusztikus formában számukra pár kedves helyszínen: a Kerekdomb fesztiválon és Pontoonon.

A projektnek fiatal kora ellenére nagyon intenzív nyara volt, inkább a koncertekre helyezték a hangsúlyt, ahol javarészt saját dalokat játszottak, és ezeket mindenképpen szeretnék mihamarabb felvenni, hogy ne csak a koncerteken legyenek hallhatóak.

A koncert ingyenes.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.
www.nka.hu

Helyszín

Terasz

A zenei és kulturális programokon kívül az Akvárium legfőbb vonzereje a több száz fő befogadására alkalmas terasz, ami hangulatos találkozási pontként szolgálhat bárki számára, aki megfordul Budapest belvárosban.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Ingyenes!