Máj.

26.

péntek

Máj.

26.

péntek

OTL x Long Live AKC

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

OTL x Long Live AKC

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall

AKC Misi két szólólemeze, a magyar trap egyik első mérföldkövének számító ‘Neon’, illetve az azt követő ‘Misi’ (illetve utána megjelent ‘Vivien’ című Deluxe verziója, illetve az AKC Krettával közös ‘Holdvilág Club Hotel & Casino’) után kiadja várva várt harmadik szóló lemezét ‘Long Live AKC’ címen.

Az rnb irányába kacsintgató, kísérletezéstől nem megriadó hanganyag bemutatója az Akvárium NagyHalljában lesz egy OTL buli keretein belül, ahol Misin kívül fellép még a színtér régi legendája Figura, a nemrég ‘Broke’ című új EP-jével jelentkező ercsé, az ibbiacademyből diplomázott Atka, a grosskidzet képviselő, szintén friss ‘Arctáncoltató’ című lemezével érkező Szlimmy és Bruway, aki a többiekhez hasonlóan pár hónapja adta ki ‘Klausztrofóbia’ című LP-jét.

A live szettek után a bulizni vágyókat a TrapHouse várja majd a Lokál-ban afterezni!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok