Jan.

27.

péntek

Jan.

27.

péntek

SOLD OUT! OTL presents: Ep 38 – Úton

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall
Jegytípusok

SOLD OUT! OTL presents: Ep 38 – Úton

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall

OTL presents: úton

‘Majd hazatérek, de most nem tudok szembenézni magammal, mert élnem kell
Néha kajak félek, miket mondok, inkább nem veszem a zenéket fel
Nem vehettek meg engem egy pohár borral, meg egy falat étellel
Elkeveredett a lelkem megint, de majd visszaszerzem még egyszer’

A teltházas bulikat sorban jegyző OTL most egy újabb nagy dobással jelentkezik január 27-én az Akvárium NagyHalljába: gyuris bemutatja negyedik, ‘úton’ című lemezét. Az érzékenyebb hangvételű, de mégis velejéig trap album most lesz hallható először élőben.

Azonban az OTL-bulik szokásához híven a lineup nem áll meg itt, gyuris mellett fellép még az NGZ-nagykövet és powerpuff-kolléga Grasa, a melodic trap jeles képviselője ercsé, a régimotoros, absztraktabb szövegekkel operáló Kapitány Máté, a hazai rage fenegyerek 2roo, és az egyik legígéretesebb feltörekvő 4ma is.

A live szettek után még bulizni vágyókat szokásosan várjuk az Akvárium Lokál-ba, ahol a TrapHouse csapata biztosítja majd a minőségi zenéket hajnalig!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok