Okt.

01.

vasárnap

Okt.

01.

vasárnap

ELMARAD! Oscar and the Wolf

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall, Kishall
Jegytípusok

ELMARAD! Oscar and the Wolf

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall, Kishall

Az Oscar and the Wolf egy lenyűgöző indie-elektronikus zenei projekt, amelyet a kivételesen tehetséges belga művész, Max Colombie vezet. A kísértetiesen gyönyörű dallamairól, éteri énekhangjáról és érzelmekkel teli előadásairól ismert Max Colombie olyan zenei univerzumot hozott létre, amely magával ragadja a hallgatókat és a nyers érzelmek birodalmába repíti őket.

Az Oscar and the Wolf már a zenekar indulásakor felkeltette a figyelmet sajátos hangzásukkal, amelyben ötvözték az elektronikus ütemeket az álmodozó pop elemekkel. Különböző zenei hatásokból ihletet merítve dalaik olyan egyedi vonzerővel bírnak, amely megkülönbözteti őket a kortárs zenei környezetben.

Max elbűvölő hangja az Oscar and the Wolf zenéjének központi eleme, amely könnyedén ülteti át a dalszövegekbe a súlyosabb érzelmeket is. Sebezhetőséggel és erővel átszőtt énekhangja pedig nagy hatást gyakorol a közönségre.

2012-ben az Oscar and the Wolf a „Summer Skin” című debütáló EP-jével keltette fel a kritikusok és a hallgatók érdeklődését. Az igazi áttörést azonban debütáló albumuk, az „Entity” hozta meg, amely a diszkóhimnuszokat laza improvizációkkal, a divatos poszt-R&B hangzást a hangulatos elektropoppal keverte, és egy olyan egyedi keveréket alkotott, amely úgy tűnt, „a luxus és a melankólia között” létezik, ahogy egy orosz zenekar énekelte egyszer. A zenekar vezetője, Max Colombie ezt úgy írta le, mint „a szürkület, a Nap és a Hold kombinációja, a fény és a sötétség egyensúlya, egyszerre szép és ijesztő”.

2017-ben megjelent második albumuk, az Infinity megerősítette az Oscar and the Wolf sikerét, és még népszerűbbé tette őket. Várva várt harmadik stúdióalbumuk, a „The Shimmer” pedig 2021-ben látott napvilágot. Az album borítóján Max csillagfényben sütkérezik a víz alatt, amivel a hangzást is szerették volna jellemezni – a lemezt otthon komponálták, de Belgium egyik legjobb stúdiójában rögzítették, analóg berendezéssel. Meghittsége és melegsége az Oscar and the Wolf kreatív kvintesszenciáját testesíti meg. Colombie szerint ez az album „önmaga legjobb verzióját” képviseli, mint egy kasszasiker filmzene, sokféle hanggal és klubpop dalok nélkül”.

Stúdiófelvételeiken túl az Oscar and the Wolf koncertjei igazi látványosságok. Műsoraikat lenyűgöző vizuális és művészi esztétikával átitatva minden egyes koncert magával ragadó élménnyé válik, amely még jóval azután is megmarad a résztvevők emlékeiben, hogy az utolsó hangok elhalványultak. A Max Colombie és a színpadon lévő bandatársai közötti szinergia olyan energiát hoz létre, amely felvillanyozza és magával ragadja a közönséget is. .

Az Oscar and the Wolf zenéje gyakran elmélyül a szerelem, a veszteség, az önfelfedezés és az emberi érzelmek bonyolult témáiban. Introspektív dalszövegírásán keresztül Max életre kelt olyan történeteket, amelyek mélyrehatóan rezonálnak a hallgatók körében, így zenéjük sokak számára vigasz és elmélkedés forrása

Ahogy az Oscar and the Wolf folyamatosan fejlődik, és feszegeti művészetének határait, a zeneiparra gyakorolt hatásuk tagadhatatlan. Művészi látásmódjuk, Max Colombie rejtélyes jelenlétével párosulva, helyet biztosított számukra a legünnepeltebb és legbefolyásosabb kortárs zenei művészek között.

A hangulatos dallamok egyre bővülő repertoárjával és a lenyűgöző élő előadásokkal az Oscar and the Wolf bizonyította, hogy a zene képes összekapcsolni az embereket határokon és kultúrákon túl.

Jegyek már megvásárolhatók az akvariumklub.hu oldalon. A nagy érdeklődés miatt azt javasoljuk minél hamarabb szerezzétek be a jegyeket, hogy biztosítsátok helyeteket a koncerten!

Helyszínek

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok