Márc.

30.

kedd

Márc.

30.

kedd

Orosz Gyuri LIVE 2021 – Önálló est

Kapunyitás: 18:00

VOLT Lokál
Jegytípusok

Orosz Gyuri LIVE 2021 – Önálló est

Kapunyitás: 18:00

VOLT Lokál

Orosz Gyuri LIVE 2021 – Önálló est

30% kedvezmény! Most 4500 Ft helyett mindössze 3150 Ft a teljes árú jegy.

Orosz Gyuri vadonatúj műsorral készül 2021-re, az Akvárium Klub a legjobb helyszín arra, hogy ezt a közönség elé tárja. Természetesen a műsorban a vírushelyzet viszontagságairól is szó esik vicces formában, de elsősorban a jövőről szól, ahol már minden LIVE. Orosz Gyuri előtt Gajdos Zoltán, a Showder Klub humoristája fogja bemelegíteni a rekeszizmokat.

Az előadás az Akvárium Klub nagytermében lesz, és a műsor teljes hossza minimum 80 perc.

Orosz Gyuri napjaink egyik legnépszerűbb stand-up komikusa, aki minden most futó humorműsorban szerepel. Állandó fellépője az RTL Klub Showder Klub című műsorának, a Comedy Central tv csatornának és a Rádiókabarénak. Évek óta járja az országot műsoraival, óriási sikerrel. Sikere abban rejlik, hogy történeteiben mindenki magára ismer.

 

Technikai információ:
A belépőjegyek utalványként is használhatók, amennyiben nem lehetséges az előadásokat megtartani az előzetesen megadott időpontban, akkor 2021. december 31-ig a jegyek bármelyik megrendezett előadásunkra beválthatók a szabad helyek függvényében. A belépőjegyek az általános szerződési feltételeinknek megfelelően készpénzre nem válthatók vissza, csak abban az esetben, ha 2021. december 31-ig nem tudunk stand up comedy előadásra helyet biztosítani.
A koronavírusra való tekintettel a rendezvényeken maximális körültekintéssel figyelünk a fertőtlenítésre. A maszk használatára a rendezvény időpontjakor érvényben lévő jogszabályok vonatkoznak.

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok