Szept.

26.

szombat

Szept.

26.

szombat

On The Low 20 – Ibbigang 1331 albumbemutató

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

On The Low 20 – Ibbigang 1331 albumbemutató

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Íme pár fontos információ!

A bulira már csak 10 db jegy maradt, ha elővételben elfogy az összes, akkor helyszínen már nem tudtok vásárolni.

A belépőket nem muszáj kinyomtatni, elég telefonról felmutatni a QR kódot/vonalkódot.

Ahogy a térképen is láthatjátok, az Erzsébet téri kislépcsőről jobbra kanyarodva, az AranyHallban találjátok a jegybeváltást/jegyértékesítést, a sárgával jelölt sávban pedig a KisHall bejáratát és területét, ahova csak karszalaggal tudtok belépni.

Kérjük, hogy rendezvényeinkre csak és kizárólag egészségesen gyertek, ha egy kicsit is rosszul érzitek magatokat, köhögtök, vagy egyéb hasonló tüneteitek vannak, akkor a saját és mások védelme érdekében maradjatok otthon!

Az Akvárium bejáratánál érintésmentes lázmérést végzünk, 37,5 fok felett már nem tudunk beengedni, így kérjük, ennek tudatában induljatok el.

Érkezéskor alaposan mossatok kezet, illetve a klub területén több helyen is találtok kézfertőtlenítőket, ezeket kérjük, hogy itt tartózkodásotok során használjátok minél többször!

A maszk viselése kötelező a rendezvényeinken, így kérjük, ennek megfelelően készüljetek. Figyeljetek a helyes felhelyezésre, ugyanis a maszknak takarnia kell az orrotokat és a szátokat is! Fontos, hogy csak maszkot tudunk elfogadni, sálat/kendőt/egyebet nem. Ha valaki a felszólítás ellenére sem teszi fel a maszkot helyesen, azt a személyt kötelesek vagyunk kikísérni az Akvárium Klub területéről.

Lehetőség szerint a pultokban válasszátok az érintésmentes bankkártyás fizetést.

Kérjük, a higiéniás szabályok mellett fokozottan ügyeljetek a 1,5 méteres távolság betartására is, ezzel is megakadályozva a vírus terjedését.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok