Ápr.

06.

csütörtök

Ápr.

06.

csütörtök

OHNODY – Sötét – EP bemutató

Kapunyitás: 20:00

Kishall

OHNODY – Sötét – EP bemutató

Kapunyitás: 20:00

Kishall

Ez egy meghívó a Fény természete című készülőben lévő Ohnody album három kislemeze közül az első – ‘Sötét’ – kísérleti jellegű bemutató koncertjére április 6-án az Akvárium KisHallba.

A kísérlet gyakorlati célja az, hogy hallgatóként szabadon dönthess arról, hogy honorálod-e – és ha igen, akkor milyen összeggel – azt, amit hallasz, látsz és érzel.

A kísérlet elméleti része sokrétű, aminek a fókuszában a közösségformálás áll. Tudom, hogy vannak olyan hallgatóim, akik nem engedhetik meg maguknak azt, hogy koncertre járjanak. Vannak olyanok, akik az utolsó pillanatban jönnének, amikor már elfogytak az early bird jegyek. Vannak, akiknek nem számítanak a jegyárak, mert ígyis-úgyis eljönnének.

A közönségen kívül van 30 ember, akik azon dolgoznak, hogy a koncertek megvalósulhassanak és itt vagyok én is, akit feszít az, hogy hallgatottsági számokban, a koncerten résztvevők számában, az Instagram követőim számában fejeződik ki az, hogy mennyire értékes az, amit csinálok. Sokfélék vagyunk, sokféle háttérrel, viszont közös bennünk az, amikor mindannyian ugyanazért a zenéért vagyunk egy helyen.

A koncertre a belépés ingyenes. A támogatások átadási formája a performansz része, melyről bővebb információ az Ohnody instagram oldalán, illetve a koncert helyszínén lesz elérhető.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi