Febr.

02.

-

Márc.

10.

Febr.

02.

-

Márc.

10.

„Nézz körül más szemmel!” kiállítás

Kapunyitás: 15:00

Akvárium Klub
Ingyenes!

„Nézz körül más szemmel!” kiállítás

Kapunyitás: 15:00

Akvárium Klub

Nehéz elképzelni, hogyan érzékelik a körülöttünk lévő világot azok, akik születésüktől fogva vakok. Így sokszor lehetsz bizonytalan, hogyan fordulj hozzájuk, hogyan teremts velük kapcsolatot. Ezért hívtuk segítségül a mesterséges intelligenciát, hogy hét születésétől fogva vak ember meg tudja mutatni, hogyan érzékelik Budapest forgalmas csomópontjait, ahol te is és ők is, nap mint nap megfordultok. Nézd meg az alkotásaikat, utazz velük, fedezd fel, ők hogyan látják a világot, és mindig jusson eszedbe amikor a városban vagy, hogy nézz körül más szemmel is, és segíts ott, ahol tudsz!

A projektben résztvevő művészeket a Kézzelfogható Alapítvány támogatja. Az alapítvány 2009-ben jött létre Mógáné Sebők Erzsébet elnökletével, hogy látássérültek társadalmi rehabilitációját segítse különböző művészeti és kézműves képzésekkel, programokkal. Az alapítvány tevékenységeiről itt olvashatsz bővebben.

A kiállítás az Akvárium Klub
2024.02.28 – zárva
2024.02.29 – 15:00-tól

Helyszín

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Ingyenes!