Márc.

15.

péntek

Márc.

15.

péntek

Nemzeti Elektró – Serge Geyzel

Kapunyitás: 23:00

Lokál
Korhatár: 18
Jegytípusok

Nemzeti Elektró – Serge Geyzel

Kapunyitás: 23:00

Lokál
Korhatár: 18

Nemzeti Elektró • Serge Geyzel

Serge Geyzel (Mechatronica / brokntoys / EMC)
Aurin
Atomik
Mesterházy
Morgontz

Az évtizedes múltra visszatekintő Nemzeti Elektró sorozat idén az Akvárium Klub legbujább termébe a Lokálba vár minden villanyzene kedvelő forradalmárt.

A rezidens hazafiak ezúttal Serge Geyzelt látják vendégül. A 2020-as évek elektronikus zenei színterének egyik legígéretesebb feltörekvője klasszikus zenei és jazz háttérrel rendelkezik. Berlini stúdiójában folyamatosan fejleszti egyedi és rendkívül széles palettáját – melankolikus IDM hangzástól az ólomsúlyú electrokon át a változatos tört ritmusokig, melyeket kíméletlen basszusok és kirobbanó dinamika jellemeznek.
Analóg szintetizátorok és dobgépek együttesével, valamint az élő felvételeket és hangmintákat mérnöki tudatossággal ötvözve éri el a rá jellemző ‘dancefloor killer’ hatást. Az electro műfajának olyan nagyraértékelt kiadói, mint a New Flesh, a Mechatronika és a Zodiac Commune mellett – többek között – az alternatívabb irányokat képviselő Diffuse Reality és a Brokntoys is büszkén emelte pártfogoltjai sorába.

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok